Gabriel Geller, designerul român care a acceptat provocarea ECCO

Gabriel Geller designerul roman care a acceptat provocarea ECCOGabriel Geller este designerul român care a acceptat provocarea ECCO de a crea accesorii unice din piele ECCO cu ajutorul standului mobil ECCO Leather Wagon, care a poposit în România la deschiderea magazinelor ECCO din Mall Coresi Braşov, în 27 martie 2015, şi din Mega Mall Bucureşti, în 14 mai.

La ambele evenimente, ECCO a oferit clienţilor săi posibilitatea de a participa în mod direct la procesul de creare şi testare a accesoriilor confecţionate din piele produsă în tăbăcăriile proprii ECCO.

Cu ajutorul specialiştilor ECCO şi al designerului Gabriel Geller, vizitatorii standului mobil ECCO Leather Wagon au avut ocazia să îşi creeze singuri articole din piele personalizate, precum portofele, etichete de bagaje, huse de telefon, brăţări etc.

Gabriel Geller designerul român care a acceptat provocarea ECCO_5

Designerul român Gabriel Geller foloseşte pielea naturală de cea mai bună calitate pentru a crea produse personalizate, rafinate şi inedite. De la genţi, curele, portofele, brăţări şi alte accesorii din piele până la obiecte de mobilier şi încălţăminte, toate creaţiile lui Geller ating armonia perfectă dintre frumuseţe şi funcţionalitate.

“Cred în obiecte accesibile, care pot fi reparate şi îmbunătăţite, făcute pentru oameni”, spune designerul, şi tot ceea ce creează reuşeşte să transmită această credinţă personală, precum şi pasiunea pentru minimalism şi calitate. Obiectele create de el arată smart, dar au şi o frumuseţe brută, a materialului natural. Există ceva rebel şi nonconformist în fiecare, dar nu într-un mod arogant şi ostentativ, ci într-un stil simplu, curat şi neutru care face ca până şi un simplu breloc de chei să arate rafinat şi sofisticat.

Gabriel Geller designerul român care a acceptat provocarea ECCO_4

Gabriel Geller a absolvit Facultatea de Design Industrial, dar a început să lucreze ca designer de produs în propriul său atelier încă de când era student. A identificat o nişă în plină ascensiune, aceea a produselor minimaliste din piele premium, şi a început să creeze din ce în ce mai multe tipuri de obiecte pe măsură ce clienţii au devenit mai numeroşi: genţi, portmonee şi curele, portcarduri, tocuri pentru pixuri şi ochelari, curele de ceas, etichete pentru bagaje, brelocuri, huse pentru tablete, smarthone-uri şi notebook-uri, semne de carte, brăţări şi pandantive din piele, toate personalizate şi create din piele de cea mai bună calitate.

Pasiunea pentru piele şi design minimalist l-a recomandat pe Gabriel Geller ca fiind designerul perfect pentru a prelucra pielea veritabilă ECCO cu ajutorul standului ECCO Leather Wagon prezent la deschiderea celor mai noi magazine ECCO din România, în Mall Coresi Braşov şi Mega Mall Bucureşti.

Postat in Incaltaminte | Tagul , , , , , , , , , , | Lasa un comentariu

ECCO a deschis cel de-al 10 lea magazin din Bucureşti

Cel de-al 10-lea magazin ECCO din Bucureşti şi al 23-lea din ţară s-a deschis în data de 14 mai 2015, odată cu inaugurarea celui mai nou mall din capitală, Mega Mall. Aranjat conform noului concept store ECCO, magazinul din Mega Mall oferă bucureştenilor o imagine mai modernă şi mai sofisticată a stilului scandinav.

Noua colecţie ECCO de încălţăminte şi accesorii primăvară-vară 2015 pentru femei, bărbaţi şi copii a fost prezentată în cadrul unui moment fashion inedit, editorii de modă ai revistei Unica Irina Hartia şi Alexandra Calafeteanu oferind celor prezenţi sfaturi de stil, în timp ce Dl Doctor Eduard Ursuleanu, specialist în ortopedie la clinica ProEstetica, a oferit recomandări pentru alegerea încălţămintei potrivite.

La deschiderea noului magazin ECCO, cei interesaţi să vadă cum prind viaţă accesoriile din piele ECCO au avut ocazia sa descopere standul mobil ECCO Leather Wagon. Designerul român care a acceptat provocarea ECCO de a crea accesorii din piele naturală produsă în tăbăcăriile ECCO a fost Gabriel Geller, desemnat de revista Unica Artistul lunii mai 2015.

Deschiderea noului magazin ECCO a fost sărbătorită cu 20% reducere la noua colecţie, precum şi cu un candy bar special amenajat pentru a fi în ton cu vacanţa de vară şi cu direcţia noii colecţii ECCO, Reîntoarcerea la natură.

Postat in Incaltaminte | Tagul , , , , , , , | Lasa un comentariu

ECCO şi UNICA te invită la deschiderea celui de-al 10-lea magazin din Bucureşti, în Mega Mall

Pe 14 mai 2015, retailerul danez de încălţăminte ECCO va deschide cel de-al 23-lea magazin din ţară şi al 10-lea din Bucuresti, odată cu inaugurarea celui mai nou mall din capitală, Mega Mall.  

ECCO te invita la deschiderea celui de-al 10 lea magazin din Bucuresti in Mega Mall

Cu această ocazie, ECCO îi invită pe bucureşteni să descopere un nou concept store care conferă magazinelor ECCO o imagine mai modernă şi mai sofisticată a stilului scandinav.

Noua colecţie ECCO de încălţăminte şi accesorii primăvară-vară 2015 pentru femei, bărbaţi şi copii va fi prezentată în cadrul unui moment fashion inedit, care va combina sfaturile de stil oferite de editorii de modă ai revistei Unica Irina Hartia şi Alexandra Calafeteanu cu recomandările D-lui Doctor Eduard Ursuleanu, specialist în ortopedie la clinica ProEstetica, pentru alegerea încălţămintei potrivite.

De asemenea, standul mobil ECCO Leather Wagon va sta la dispoziţia celor interesaţi să vadă cum prind viaţă accesoriile din piele ECCO. Designerul român care a acceptat provocarea ECCO de a crea accesorii din piele naturală produsă în tăbăcăriile ECCO este Gabriel Geller, desemnat de revista Unica Artistul lunii mai 2015.

ECCO si UNICA te invita la deschiderea celui de al 10 lea magazin din Bucuresti

Bucureştenii sunt aşteptaţi la ECCO Leather Wagon din Mega Mall pentru a-şi confecţiona singuri articole din piele precum etichete de bagaje, brelocuri, portofele, curele, brăţări şi huse de telefon. Standul ECCO Leather Wagon este dotat cu unelte şi instrumente de gravare, iar designerul Gabriel Geller şi echipa ECCO vor sta la dispoziţia celor interesaţi să-şi personalizeze accesoriile şi să se implice direct în procesul de creare a lor.

Deschiderea noului magazin ECCO va fi sărbătorită cu 20% reducere la noua colecţie, precum şi cu un candy bar special amenajat pentru a fi în ton cu vacanţa de vară şi cu direcţia noii colecţii ECCO, Reîntoarcerea la natură.

ECCO te invita la deschiderea celui de-al 10 lea magazin din Bucuresti in Mega Mall_2

Postat in Incaltaminte | Tagul , , , , , , , , , , , , | Lasa un comentariu

Toate aventurile sunt posibile cu noile sandale ECCO Cruise!

Unele aventuri încep la picioarele tale, cu încălţămintea potrivită. Iar încălţămintea potrivită pentru această vară este ECCO Cruise!

Toate aventurile sunt posibile cu noile sandale ECCO Cruise

Vremea caldă înseamnă mai multe călătorii, vacanţe şi excursii. De la drumeţii pe timp de zi la plimbări de-a lungul plajei, sandalele ECCO Cruise te poartă peste tot, oferindu-ţi un confort de neegalat de dimineaţa până seara.

Concepute special pentru aventurile şi excursiile în aer liber, atât pe uscat, cât si pe apă, ECCO Cruise sunt cu siguranţă sandalele pe care le poţi lua cu tine oriunde în această vară!  Cu ECCO Cruise în picioare te poţi bucura de toate plăcerile activităţilor în aer liber, pentru că îţi vei simţi picioarele în siguranţă, relaxate şi ferite de căldură şi transpiraţie.

Toate aventurile sunt posibile cu noile sandale ECCO Cruise_2

ECCO Cruise nu sunt niste simple sandale, ci sandale atletice multifuncţionale, capabile să îţi ofere maximum de confort în orice condiţii şi pe orice fel de teren, inclusiv în apă.

Talpa flexibilă şi aderentă pe orice tip de suprafaţă este prevăzută cu o spumă antibacteriană care păstrează picioarele uscate şi sănătoase. Fie că păşeşti pe nisip, ciment, stânci, iarbă sau prin apă, picioarele tale vor avea stabilitate şi suport la fiecare pas, graţie tehnologiei RECEPTOR pentru confort remarcabil, precum şi sistemelor de fixare şi ajustare rapidă şi tălpii direct injectate, care garantează confort maxim şi prelungit.

Toate aventurile sunt posibile cu noile sandale ECCO Cruise_3

În plus, sandalele ECCO Cruise arată super chic, având un design sportiv, stilat, combinaţii cromatice de efect şi o talpă care iese în evidenţă nu numai prin flexibilitate şi funcţionalitate, ci şi prin forma inedită. Sunt confecţionate din piele naturală sau din material textil care se usucă foarte repede, astfel încât ai libertatea de a-ţi alege modelul care se potriveşte cel mai bine stilului tău vestimentar şi activităţilor pe care le preferi.

Orice vrei să faci, oriunde vrei să mergi, alege sandalele capabile să te ducă acolo. Vara aceasta, toate aventurile sunt posibile cu noile sandale ECCO Cruise!

Descoperă întreaga colecţie de sandale ECCO vară 2015 pentru femei şi pentru bărbaţi!

 

Postat in Incaltaminte | Tagul , , , , , , , , , , , , | Lasa un comentariu

ECCO Eday – genţile perfecte pentru taţi stilaţi

Genţile din pânză sunt la mare căutare sezonul acesta pentru că arată cool şi sunt foarte uşor de purtat şi de întreţinut. Iar genţile din pânză ECCO Eday excelează la toate capitolele!

Sunt confecţionate din pânză de calitate în combinaţie cu piele naturală, un contrast extrem de chic, iar detaliile metalice subtile contribuie la farmecul minimalist al acestor genţi care sunt unul dintre accesoriile masculine must have ale verii 2015.

ECCO Eday genti effortless style pentru tati stilati

Designul este modern, urban, dar totodată clasic, genul care nu se demodează de la un sezon la altul. Dar nu doar designul trece testul timpului când vine vorba de genţile ECCO Eday, ci şi materialele din care sunt confecţionate – pânză rezistentă şi piele naturală care nu se uzează uşor. De fapt, genţile ECCO Eday arată cu atât mai bine cu cât sunt purtate mai des!

Sunt, de asemenea, o idee grozavă de cadou pentru bărbaţi, aşa că dacă vrei să-i dăruieşti ceva special părintelui tău de Ziua Tatălui, profită de ocazie! Genţile ECCO Eday sunt create pentru a se integra perfect în garderoba oricărui bărbat, indiferent de stil şi vârstă.

În perioada 6-17 mai 2015, ECCO îţi oferă 20% reducere la accesoriile ECCO din piele, inclusiv la gentile ECCO Eday! Oferta este valabilă online, precum şi în magazinele ECCO din ţară, şi include genţile, portmoneele şi curelele din sezonul primăvară-vară 2015 care nu beneficiază deja de reducere.

ECCO Eday gentile perfecte pentru tati st_2

Geanta de umăr ECCO Eday

De tine depinde cum alegi să îţi porţi geanta, iar ECCO Eday îţi oferă o mulţime de opţiuni stilate. Este prevăzută cu o curea ajustabilă din piele naturală, ceea ce înseamnă că poţi să o porţi pe umăr sau de-a curmezişul, mai lungă sau mai scurtă, în faţă sau în spate. De asemenea, ai o mulţime de buzunare la dispoziţie pentru a ţine la îndemână şi bine organizate toate lucrurile de care ai nevoie pe durata zilei.

ECCO Eday genti effortless style pentru tati stilati_2

Geanta pentru laptop ECCO Eday

Un alt accesoriu perfect pentru bărbatul modern, interesat atât de stil, cât şi de funcţionalitate, este geanta pentru laptop ECCO Eday. Cu design sofisticat şi curea de umăr ajustabilă pentru o potrivire perfectă, această geantă confecţionată din piele şi pânză de calitate superioară este ideală pentru călătorii. În interiorul ei se află un compartiment cu protecţie pentru laptop, precum şi buzunare adiacente pentru chei şi pixuri.

Rucsacul ECCO Eday

Rucsacurile sunt văzute mai mult ca fiind accesorii practice, decât stilate şi elegante. Dar de ce să nu ai un rucsac care este pe cât de practic, pe atât de elegant? ECCO Eday păstrează toate calităţile funcţionale ale unui rucsac tradiţional, dar vine cu un design sofisticat şi câteva caracteristici cool: are atât bretele, cât şi curea şi mâner, astfel încât poţi să îl porţi în spate, pe umăr sau în mână; are buzunar pentru laptop şi breloc pentru chei, iar căptuşeala este rezistentă la apă, astfel că lucrurile tale vor fi mereu în siguranţă, în timp ce tu vei arăta super cool şi relaxat!

Descoperă întreaga colecţie de genţi pentru bărbaţi ECCO!

Postat in Incaltaminte | Tagul , , , , , , , , , , | Lasa un comentariu

Trend alert: Stil masculin, elegant şi confortabil

Vara aceasta, completează-ţi garderoba cu cei mai stilati şi mai confortabili pantofi! ECCO Grenoble combină stilul clasic cu un design inovator, modern, astfel încât arată la fel de frumos pe cât sunt de comozi!

Trend alert Stil masculin elegant si confortabil

Confecţionaţi din piele întoarsă, catifelată, pantofii ECCO Grenoble sunt perfecţi pentru ţinutele casual, urban chic, şi pot fi purtaţi în fiecare zi, de dimineaţa până seara, deoarece asigură picioarelor în permanenţă un confort maxim.

Talpa este direct injectată, prin urmare foarte uşoară şi flexibilă, şi, fiind albă, contrastează cu restul pantofilor pentru a crea un look cool şi contemporan.

Trend alert Stil masculin elegant si confortabil_2

Un alt accesoriu de care stilul tău urban are nevoie în această vară este geanta de umăr ECCO Denio.

Minimalistă şi sofisticată, confecţionată din piele fină naturală, această geantă este cât se poate de funcţională şi de practică: are buzunar interior pentru telefonul mobil şi şnur pentru chei, căptuşeala este impermeabilă pentru a-ţi păstra lucrurile în siguranţă, iar designul minimalist se potriveşte de minune cu eleganţii pantofi ECCO Grenoble.

Încearcă această combinaţie şi te vei simţi pregătit să îţi începi ziua în forţă şi cu stil!

Descoperă întreaga colecţie de încălţăminte ECCO pentru bărbaţi, sezonul primăvară-vară 2015!

Postat in Incaltaminte | Tagul , , , , , , , , , , , , | Lasa un comentariu

ECCO Sculptured – geanta care se adaptează nevoilor tale

Începe primăvara cu stil şi actualizează-ţi garderoba cu genţile must have ale sezonului cald: ECCO Sculptured!

ECCO Sculptured geanta care se adapteaza nevoilor tale

Fine şi delicate atât ca aspect, cât şi la atingere, genţile ECCO Sculptured încântă prin designul minimalist, pielea de cea mai bună calitate şi nuanţele proaspete. Toate combinate îţi asigură instant un look effortless style, atât de chic în acest sezon! În concordanţă cu simplitatea şi puritatea stilului scandinav, genţile ECCO Sculptured schimbă regulile jocului, combinând perfect funcţionalitatea cu estetica.

Dar pielea ECCO şi designul minimalist sunt doar două dintre calităţile acestor accesorii versatile, care se pot lăuda cu un interior “inteligent” compartimentat şi cu un contrast sofisticat între pielea catifelată, flexibilă şi detaliile rigide din metal strălucitor. Rezultatul? Un accesoriu rafinat care se adaptează nevoilor tale, nu invers!

ECCO Sculptured geanta care se adapteaza nevoilor tale_2

Mix & match pentru un stil unic

Deoarece au un design rafinat şi minimalist, genţile de umăr ECCO Sculptured sunt uşor de integrat în orice ţinută. Fie că alegi să le asortezi cu haine elegante sau casual chic, cu denim sau mătase, cu balerini eleganţi precum ECCO Touch 15 sau sport, ca ECCO Cayla, cu sandalele joase clasice ECCO Touch 25 S sau cu ultra-modernele ECCO Tabora 15, genţile ECCO Sculptured sunt accesoriul tău stylish pentru această vară!

Profită de oferta promoţională Outlet Days şi cumpără geanta ECCO Sculptured cu 50% reducere! 

ECCO Sculptured geanta care se adapteaza nevoilor tale_3

Promoţia Outlet Days este valabilă în perioada 28 aprilie-3 mai, doar pe www.ecco-shoes.ro. Articolele de încălţăminte, genţi, curele şi portmonee care intră în promoţie sunt reduse cu până la 50% şi sunt marcate cu bulină roşie.

Postat in Incaltaminte | Tagul , , , , , , , , , , , | Lasa un comentariu

Genţile ECCO, perfecte pentru un city break de 1 Mai!

În perioada 1-3 mai, ECCO îţi oferă 20% reducere la al doilea articol achiziţionat (cel cu pretul mai mic)! Oferta este valabila pentru încălţăminte sau genti.

Gentile ECCO perfecte pentru un city break de 1 Mai

De 1 Mai, relaxează-te şi răsfaţă-te cu o binemeritată deconectare de la programul agitat obişnuit! Partenerul tău ideal atunci când eşti în deplasare? Geanta ECCO Finley, creată special pentru ca tu să poţi călători lejer şi cu stil, indiferent că mergi să joci un meci de tenis şi trebuie să iei cu tine echipamentul de sport, sau că te pregăteşti pentru un city break în oraşul tău preferat.

În geanta ECCO Finley poţi să împachetezi toate lucrurile de care ai nevoie pentru o mini-excursie, fără ca bagajul să fie greu de cărat. Designul şi culorile sunt inspirate din tendinţele minimaliste ale sezonului, iar pânza brută, necăptuşită, creează un contrast inedit şi elegant cu detaliile confecţionate din piele premium. Cel mai mare atu: este o geantă unisex, aşa că e potrivită pentru întreaga familie!

Gentile ECCO perfecte pentru un city break de 1 Mai_2

Geanta ECCO Eyota Canvas este un alt accesoriu versatil atunci când vrei să călătoreşti cu stil. Este confecţionată din pânză şi stilizată cu o curea ajustabilă din piele, care permite utilizarea atât ca geantă de umăr, cât şi tip poştaş.

Dacă trebuie să iei mai multe lucruri cu tine, ai nevoie de geanta pentru călătorii ECCO Leicester, super spaţioasă şi uşor de cărat, prevăzută cu roţi şi mâner telescopic, retractabil, dar şi cu buzunar detaşabil pentru laptop, două buzunare mici, unul mare cu fermoar şi suport pentru stilouri. Geanta perfectă pentru călătorii, indiferent unde alegi să îţi petreci concediul vara aceasta!

Descoperă întreaga colecţie de genţi şi accesorii ECCO pentru acest sezon!

Postat in Incaltaminte | Tagul , , , , , , , , , , , , , , | Lasa un comentariu

Trend alert: Se poartă animal print!

De câteva sezoane încoace, animal print se menţine în topul tendinţelor fashion şi nu există mod mai simplu şi mai elegant de a-l purta decât alegând un accesoriu stylish cu imprimeu animal.

Pantofii cu toc ECCO Tunis sunt perfecţi pentru ocaziile când îţi doreşti să faci impresie prin simpla apariţie. Sunt confecţionaţi din blană naturală de vacă cu design de imprimeu zebră, ceea ce îi face uşor de asortat din punct de vedere cromatic cu restul ţinutei.

Tocul elegant este înalt de 85 mm, dar extrem de confortabil, întrucât talpa e prevăzută cu o platformă de 10 mm care permite piciorului să se mişte natural şi confortabil. Vei arăta senzual şi vei putea păşi graţios către orice petrecere sau întâlnire romantică!

Trend alert Se poarta animal print_1

Dacă preferi încălţămintea fără toc, balerinii ECCO Perth îţi vor asigura acelaşi look trendy şi exclusivist. Confecţionaţi din păr natural de viţel cu imprimeu de tip zebră, aceşti balerini sunt foarte confortabili şi flexibili, oferindu-ţi libertate maximă de mişcare.

Asortează-i la un costum office monocromatic, sau la orice ţinută care include pantaloni eleganţi, clasici, şi vei arăta ca desprinsă dintr-un catalog de modă.

Descoperă întreaga colecţie de pantofi cu toc şi balerini ECCO pentru primăvară-vară 2015!

Postat in Incaltaminte | Tagul , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Lasa un comentariu

Noua colecţie de balerini şi sandale ECCO Dress Comfort

Colecţia ECCO Dress Comfort, realizată cu tehnologia de injecţie directă, este creată special pentru a fi purtată pe tot parcursul anului şi cu orice ocazie, astfel încât tu să arăţi minunat şi să te simţi şi mai minunat, de dimineaţa până seară!

Noua colectie de balerini si sandale ECCO Dress Comfort_1

Cu balerinii ECCO Touch 15 în picioare, poţi să-ţi iei adio de la dilemele vestimentare cu care vine de obicei primăvară. Sunt destul de eleganţi pentru a se încadra perfect în dress code-ul de birou, dar îi poţi păstra în picioare şi când ieşi de la muncă şi pleci în oraş să te întâlneşti cu prietenii. În plus, sunt uşori şi flexibili, atât de confortabili încât îţi vei dori să îi porţi peste tot!

Noua colectie de balerini si sandale ECCO Dress Comfort_2

Sandalele ECCO Touch 25 S sunt pe cât de uşor de purtat, pe atât de uşor de asortat. Încalţă-le şi te vei simţi relaxată întreaga zi, întrucât aceste sandale moderne sunt confecţionate din piele naturală, branţul amortizează şi asigură confort, iar talpa uşoară şi flexibilă asigură stabilitate la fiecare pas.

Detaliile metalice contrastează plăcut cu nuanţa delicată de roz trandafiriu, iar designul feminin se potriveşte cu orice fel de vestimentaţie, de la fuste şi rochii, la pantaloni lungi sau scurţi. ECCO 25 S vor deveni sandalele tale preferate pentru city break-uri relaxante, plimbări lungi pe plajă sau orice ieşire în oraş într-o zi însorită.

Noua colectie de balerini si sandale ECCO Dress Comfort_3

Nu vei găsi încălţăminte mai potrivită pentru vara aceasta decât sandalele ECCO Touch 45 WS! Sunt elegante şi moderne, uşoare şi flexibile, iar platforma super confortabilă alungeşte piciorul, creând o siluetă feminină potrivită atât pentru ţinutele de birou, cât şi pentru cele de petrecere. Varianta modernă a sandalelor-platformă, ECCO TOUCH 45 WS arată perfect în combinaţie cu rochii de vară vaporoase sau cu pantaloni scurţi, clasici.

Descoperă cele mai chic sandale ale sezonului în noua colecţie ECCO Dress Comfort!

Postat in Incaltaminte | Tagul , , , , , , , , , , , , , , , | Lasa un comentariu