Daca intrebam iubitorii modei care este perioada preferata din an, cu siguranta vor raspunde: sezonul reducerilor! Adrenalina cumparaturilor, frenezia cautarii celor mai bune oferte care sa te aduca mai aproape de acel produs mult dorit, o ocazie de neratat de a include in garderoba piese statement la un pret mai mic.

Cum sa fim insa siguri ca facem cele mai bune cumparaturi in aceasta perioada? Iata cateva idei care te vor ajuta sa te decizi:

1. Alege din oferta marcilor consacrate! Avantajul unui produs de brand este o garantie in plus a calitatii, un atu deosebit de important in special cand este vorba despre incaltaminte. Usoara, confortabila si flexibila, incaltamintea ECCO este creata cu atentie la fiecare detaliu, structural sau de design. Pantoful trebuie sa urmeze linia piciorului, acesta este unul dintre principiile ECCO.
2. Clasic e fantastic! Vrei o pereche de pantofi pe care sa ii porti doar in cateva ocazii sau iti doresti sa ai in garderoba pantofi stilati care sa poata trece cu brio testul timpului? Decizia, intotdeauna, ne apartine.

Reduceri-incaltaminte-femei-ECCO1

3. Nu exista un moment mai bun decat acum! Spre deosebire de alte perioade, in sezonul de reduceri trebuie sa actionezi rapid. Am vazut, mi-a placut … am cumparat! La ECCO gasesti reduceri chiar la colectia de iarna, astfel incat nu trebuie sa mai astepti pentru a putea sa porti cizmele sau ghetele dorite si abia cumparate.

Reduceri-incaltaminte-barbati-ECCO

4. Timpul este valoros. Solutia ideala este sa cumperi online, eviti aglomeratia din magazine si te decizi mai usor care sunt cele mai potrivite modele pentru tine sau familia ta. Studiaza,compara si actioneaza!
5. Profita si reimprospateaza-ti garderoba. Reducerile sunt cel mai prielnic moment de a cumpara piese cheie, care iti vor evidentia stilul, preturile mici vor fi un aliat important in deciziile tale.
Descopera toate produsele ECCO din Campania de reduceri de pana la 50% si spor la cumparaturi inteligente!