Colecţia de accesorii a sezonului primavară/vară 2018 este inspirată din tradiţia brandului danez ECCO, moştenirea, istoria şi peisajul din Scandinavia. Ideea de personalizare şi abordare artizanală la fabricarea accesoriilor este inspirată din tendinţele internaţionale de design, iar fidelitatea faţă de materialele premium a fost mereu un aspect esenţial din ADN-ul ECCO.

Noua colecţie ECCO ISAN este definită de linii curate juxtapuse cu culori vibrante. Pielea ECCO CAMELIA este evidenţiată într-o gamă largă de genţi versatile, cum ar fi genţile de umăr, genţile de mână, clutch-urile şi portmoneele. Roşul, rozul şi albastrul stau alături de negrul practic, şi pun în valoare frumuseţea pielii naturale, moale şi rezistentă.

La fel precum noua colecţie de încălţăminte pentru femei ECCO SHAPE ce combină stilul cu confortul, genţile ECCO ISAN 2 sunt o combinaţie între eleganţă şi funcţionalitate. Cu un design contemporan stilizat de granulaţia pielii, aceste genţi redefinesc luxul clasic pentru femeia modernă. Accesoriile metalice completează designul curat, în timp ce buzunarele şi compartimentele multiple vor menţine geanta organizată.

Geanta business dama ECCO Isan 2 Neagra

Geanta business dama ECCO Isan 2 Rosie

 

 

 

 

 

 

 

Uşor de purtat, clutch –urile ECCO ISAN 2 sunt îndrăzneţe şi rafinate, în timp ce interiorul lor oferă toate funcţionalităţile necesare unei genţi de zi cu zi, compartimentarea fiind eficientă. Acest model versatil vine cu o curea detaşabilă din piele, putând cu uşurinţă să o transformi într-o geantă elegantă pentru evenimentele speciale.

Portmoneu business dama ECCO Isan 2 Negru

Portmoneu business dama ECCO Isan 2 Roz

 

 

 

 

 

 

Portomoneele compacte ECCO ISAN 2 SMALL WALLET sunt dimensionate perfect pentru orice geantă, dar pot fi purtate şi ca o geantă plic. Căptuşeala Baby Ottoman are proprietăţi hidrofobe şi este foarte rezistentă la uzură, păstrând lucrurile în siguranţă.

Pentru acest sezon, ECCO propune concepte şi stiluri diferite şi o abordare mai îndrăzneaţă a modelelor clasice de accesorii. Noua colecţie se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.