bar

Businessmanul anului 2016 este un ecou indepartat al omului de afaceri traditional, inspirandu-se cu curaj din tendintele strazii si folosind detaliile moderne pentru a-si accesoriza tinuta clasic. Businessmanul contemporan stabileste noile trenduri si incalca vechile reguli, atat in munca cat si in stil.

Incalcarea “regulilor” in alegerea tinutei office pentru barbati inseamna asortarea unei perechi de pantofi cu detalii neobisnuite, in locul clasicilor pantofi negri care, de obicei, fac parte dintr-o uniforma. Se pot amesteca modele si texturi diferite pentru a crea un stil de zi cu zi nou cu totul surprinzator, sau se pot alege pantofii ECCO JEREMY la un costum de culoare inchisa pentru un aspect noncorformist.

Fata superioara a pantofilor ECCO JEREMY este confectionata din piele cu un model unic, oferind un look versatil. Talpa cu aspect robust pastreaza un aspect clasic si ofera stabilitate si confort de dimineata pana seara, chiar si toata noaptea, daca este nevoie.

Colectia de incaltaminte pentru barbati ECCO JEREMY este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro