Cel mai aşteptat maraton de shopping, Black Friday 2018, nu a ajuns încă la final, iar brandul ECCO continuă reducerile şi în perioada 23 – 25 noiembrie 2018.

”În zilele de 16 – 18 noiembrie 2018, zile în care a fost valabilă oferta de Black Friday, vânzările au crescut cu peste 20% faţă de vânzările de Black Friday 2017. În această perioadă magazinul online a trimits către clienţi peste 3 sferturi dintre comenzile înregistrate, cu o creştere semnificativă faţă de anul trecut. Estimăm ca în decursul zilei de luni, 19 noiembrie, se va finaliza expedierea comenzilor rămase. Sperăm ca şi firmele de curierat să reuşească să livreze în cel mai scurt timp. Cu reducerile de până la 50% am reuşit să atragem mulţi clienţi noi, care sunt sigur că vor aprecia designul, inovaţia, calitatea şi confortul produselor noastre şi vor deveni clienţii noştri fideli. Încurajaţi de succesul din acest weekend dorim să participăm şi la evenimentul din 23 noiembrie. Black Friday – un rău necesar!” spune Victor Tighinean, Director General ECCO România.

Vinerea Neagră  este o ocazie bună pentru a profita de oferte mai prietenoase şi de a investi în articole de calitate. Reducerea de până la 50%  va fi valabilă, in perioada 23 – 25 noiembire, la încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii, precum şi genţi, curele şi alte accesorii din colecţia toamna/iarna 2018.

Oferta va fi valabilă în toate cele 20 de magazine ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.