Cu un portofoliu larg de produse şi o istorie atractivă de reduceri “negre”, ECCO dă startul campaniei promoţionale de Black Friday vineri, 16 noiembrie 2018. Oferta va fi valabilă în toate cele 20 de magazine ECCO din Bucureşti,  Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

De la ghetele robuste pentru bărbaţii pasionaţi de aventuri în aer liber la pantofii eleganţi pentru femeile atrase de modă, ECCO vă propune o gamă variată de încălţăminte realizată din piele premium cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generaţie din ingineria confortului.

Black Friday este momentul potrivit pentru a profita de preţuri prietenoase şi de a investi în confortul Dumneavoastră. Oferta este valabilă la încălţăminte pentru femei, bărbaţi şi copii, precum şi genţi din colecţia toamnă/iarnă 2018.

Vino începând cu 16 noiembrie în magazinele ECCO şi pe ecco-shoes.ro, caută bulina neagră BLACK FRIDAY şi descoperă colecţia generoasă de articolele la reducere.