Vara copiii pot explora lumea, experimentând cu adevărat bucuria pură şi libertatea deplină a copilăriei. Noua colecţie de sandale ECCO Kids va oferi copiilor sprijinul de care au nevoie pentru a se bucura din plin de aventurile verii.  

Realizate cu dragoste şi măiestrie, sandalele noului sezon propun piele premium şi tehnologie inovatoare. Aceste inovaţii includ şi tehnologia de injecţie directă FLUIDFORM™, creând astfel o legătură solidă, flexibilă şi durabilă între tălpile sandalelor şi feţele superioare, fără compromisurile asociate încălţămintei cu feţele şi tălpile cusute sau lipite împreună.

Cele mai apreciate sandale sunt cele care păstrează picioarele copiilor în mişcare. Cu sandalele ECCO KIDS în picioare copiii îşi vor dori să se joace toată ziua, fiind fabricate din materiale care respiră şi prezintă trăsături anatomice care urmează forma naturală a picioarelor copiilor.

Sandale ECCO FLORA pentru fetiţe

Culorile metalice şi paietele aduc sclipire unei sandale robuste care oferă funcţionalităţi excepţionale: suport, amortizare şi potrivire perfectă. Fetiţele vor experimenta bucuria pură atunci când vor purta sandalele ECCO FLORA realizate din piele naturală premium cu detalii atragătoare sub formă de steluţe sau inimoare,  în culori atractive precum roz, roşu, argintiu, alb.

Sistemul de închidere cu scai în două sau trei puncte asigură o potrivire perfectă, o încălţare facilă şi un control deplin asupra dimensiunilor şi confortului. Pentru un confort suplimentar, sandalele sunt prevăzute cu o căptuşeală din piele plăcută la atingere ce oferă un aspect moale, iar branţul este uşor, extrem de flexibil şi poate fi uşor curăţat.

Sandale ECCO BIOM RAFT pentru băieţi

Băieţii vor avea libertatea deplină de a se juca toată vara purtând sandalele multifuncţionale ECCO BIOM RAFT , care oferă o amortizare şi un confort deosebit.

Combinaţia dintre două tehnologii inovatoare BIOM şi FLUIDFORM™ dezvoltată în parteneriat cu triatleţi de elită reuneşte cele mai bune carecteristici de care se pot bucura micii aventurieri.  Branţul anatomic susţine curbele naturale ale picioarelor, construcţia aproape de sol a tălpii oferă piciorului o poziţie mai naturală ce îmbunătăţeşte stabilitatea în mişcare.

Oferite în culori contrastante marine, feţele sandalelor ECCO BIOM RAFT combină un material sintetic, cu uscare rapidă, cu o piele premium care îmbunătăţeşte respirabilitatea piciorului. Pentru a îmbunătăţi aderenţa, stabilitatea şi amortizarea, sandalele au o talpă uşoara, flexibilă şi durabilă pentru ca băieţii să se poată bucura de aventurile verii.

Noile colecţii se găsesc în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.