Iulie este luna concediilor, asa ca este timpul sa incetinim munca si sa ne luam mai mult timp pentru relaxare.

Este vremea perfecta pentru a ne petrece cat mai mult timp la piscina si la plaja, asa ca trebuie sa facem un refresh garderobei noastre cu piese vestimentare si incaltaminte ultracomoda de la ECCO.

Vara aceasta alegeti slapii ECCO si bucurati-va de ritmul cald al verii petrecute la mare, ei fiind perfecti si pentru plajele cu nisip fierbinte.

Memphis sport cu ECCO INTRINSIC TØFFEL

ce purtam vara asta

Memphis Sport este un tribut adus atat modei anilor ’80, cat si sportului de performanta cu costume de baie in culori indraznete si un design accentuat prin combinarea sculpturii si a geometriei. Toate acestea sunt adunate cu scopul de revitalizare a energiei sportive si a stilului de viata activ.

In aceasta vacanta fii la inaltimea valului marii si la fel de fierbinte precum nisipul plajei alegand sa porti slapii ECCO INTRINSIC TØFFEL, disponibili intr-o gama variata de culori: de la turcoaz la coral, de la mov la albastru.

Pentru vara aceasta, ECCO iti propune sa alegi un costum de baie sport cu imprimeu geometric, in stilul Memphis Sport, ce se asorteaza perfect cu slapii albi ECCO INTRINSIC TØFFEL si cu geanta incapatoare ECCO Eyota Tote, prevazuta cu un buzunar cu fermoar, pentru ati pastra lucrurile in siguranta. Acesti slapi nu doar ca sunt foarte moderni, dar sunt confectionati si dintr-o piele rezistenta la apa sarata. Captuseala moale se usuca usor si rapid, iar brantul din TPE dispune de proprietati antibacteriene. Talpa din PU este usoara si flexibila oferind confort la mersul pe nisip.

Jungle Fever cu ECCO Bluma

88000301055_TOEFFEL_H

Jungle Fever este un nou African Vibe interesant si plin de culori, cu designuri in culori contrastante si imprimeuri mixte.

Este un tribut adus Africii in varietatea ei cuprinzatoare, cu limite si contradictii. Este vorba de a pune laolalta elemente care nu au fost amestecate pana acum: tesaturi din fibre naturale, fabricate manual sau digital. Acest mixt eclectic reprezinta energia indrazneata a continentului negru, precum si o combinatie de influente etnice, tribale, hip-hop si punk, toate acestea alaturandu-se prin culoare si dinamism. Perfecti pentru orice fashionista care adora soarele, caldura si plaja, slapii pentru femei ECCO Bluma sunt inspirati din African style, dar cu un aspect modern si culori stralucitoare. Pielea naturala ofera confortul de care ai nevoie la plaja, iar captuseala din material textil absoarbe repede umezeala.

Noii slapi ECCO Bluma sunt proiectati atat pentru confort pe plaja, in combinatie cu orice costum de baie cu tema Jungle Fever, dar si pentru plimbarile de seara, asortati la o tinuta lejera de vara confectionata din fibre naturale cu imprimeu mixt. Doar ochelarii de soare si geanta ECCO Eyota Tote neagra ”black continent” nu trebuie sa iti lipseasca!

Vara aceasta paseste cu incredere pe nisipul fierbinte cu noua colectie de slapi ECCO pe care o gasesti in toate magazinele fizice din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, cat si online pe www.ecco-shoes.ro.

Pana la urma, life’s a beach!