Picioarele mici au nevoie de pantofi minunati! Si pantofi minunati inseamna grija pentru picioarele copiilor, mentinandu-le uscate, confortabile si cu zero griji. Putem sa va sugeram ca un start bun la scoala pentru copiii vostri sa fie cu o pereche de pantofi ECCO?

Asa cum se schimba anotimpurile, tot asa si pantofii trebuie sa tina pasul cu schimbarile vremii! De la balti si ploaie, pana la zilele geroase cand se construiesco ameni de zapada, si dupa aceea promisiunea primaverii, cand iese soarelesi temperaturile cresc. In tot acest timp, pantofii ECCO vor fi alaturi de copii, dar si de parinti!
Untitled2Untitled3Colectia ECCO pentru copii a acestui sezon este adaptata la intemperii, avand o captuseala textil arespirabila si cu fete rezistente la apa, asigurand conditii optime pentru micile picioare. Designul intelligent si elegant face ca acesti pantofi sa fie extrem de usor de incaltat pentru copii.

Fetele vor iubi finisajele modern in timp ce baietii vor arata foarte bine in pantofii din piele nubuc in nuante mai inchise, dovedind ca pantofii ECCO sunt cu adevarat cei mai buni prieteni ai lor.

Iar daca vei veni alaturi de ECCO si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei in campania  Back To School 2016 pentru a oferi o sansa in plus la educatie si a preveni abandonul scolar in randul copiilor din toata tara, vei primi 20% discount la incaltamintea de copii neredusa, in perioada de valabilitate a campaniei 20 august – 20 septembrie 2016.

Colectia de incaltaminte ECCO pentrucopii este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precumsi in magazinul online www.ecco-shoes.ro.