Picioarele mici au nevoie de pantofi minunati! Si pantofi minunati inseamna grija pentru picioare, mentinandu-le uscate, confortabile si cu zero griji. Putem sa va sugeram ca un start bun la scoala pentru copiii vostri sa fie cu o pereche de pantofi ECCO?

73655259622_GINNIE_73600202034_GLYDER_A_A3

Asa cum se schimba anotimpurile, pantofii trebuie sa tina si ei pasul – de la balti si ploaie, pana la zilele geroase cand se construiesc oameni de zapada, si dupa aceea promisiunea primaverii, cand iese soarele si temperaturile cresc. In tot acest timp, pantofii ECCO ai copiilor dumneavoastra vor fi alaturi de ei, dar si de voi!

Colectia ECCO Ginnie pentru copii a acestui sezon este adaptata la intemperii, avand o
captuseala textila respirabila si cu fete rezistente la apa, asigurand conditii optime pentru micile picioare. Designul inteligent si elegant face pantofii extrem de usor de incaltat pentru copii.

Fetele vor iubi finisajele metalice in timp ce baietii vor arata foarte bine in pantofii din piele nubuc in nuante mai inchise, dovedind ca pantofii ECCO sunt cu adevarat cei mai buni prieteni ai lor.

Colectia de incaltaminte pentru copii ECCO Ginnie este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.