În acest sezon designerii aleg sa reactioneze la tendinta de miscare, folosind materiale si culori pentru a saluta un stil de viata activ. Cheerful sport surprinde nevoia de miscare in viata cotidiana. Culorile sunt ofensive, pornind de la gri-ul Dark Shadow, trecand pe la galbenul Saffron si ajungand la rosul Coral Brash.

Cheerfull Sports

Materialul textil in combinatie cu pielea nubuck au fost folosite in noua colectie ECCO primavara/vara 2016 pentru a accentua stilul Cheerful sport. Talpa direct injectata amortizeaza socurile, este flexibila si aderenta, oferind un confort maxim pe intreaga durata a purtarii.

Modelele inspirate de utilitate sunt readuse in moda acestui sezon cu un design minimalist, creand astfel stiluri curate si functionale. Materialul textil dantelat sporeste interesul pentru incaltamintea intr-o singura culoare. Sportul continua sa fie o influenta majora in moda deoarece miscarea incepe sa se integreze in stilul de viata de zi cu zi, asa ca ECCO isi propune sa redefinească stilul de viata atletic, prin combinarea elegantei rafinate inspirata de balet si a elementelor brute imprumutate din box.

Picture2

Cheerful sport este trendul care transforma imbracamintea sport in una de inalta clasa, aducind-o la rang de high fashion. Este trendul care combina activitatea practica cu detaliile feminine, dar totusi puternice, imbinand tesaturi de performanta sportiva cu imprimeuri florale feminine, pentru a combina utilul cu placutul.

Paleta de culori neutre include nude si nuante de gri accentuate de culori vii precum rosu si galben. Candy Pastels pot fi de asemenea aplicate si in colectiile cu o estetica activewear, executate in forme contemporane minimaliste. Must-have-ul acestui sezon sunt sneakersii in combinatie cu  tricouri sport, daca se poate in aceiasi nuanta pastel, accesorizati cu bratari multicolore.