Toamna aceasta, exprima-te in cel mai chic mod cu gentile ECCO SP!

Alege gentile functionale, cu personalitate, care pe langa un look modern si effortless style iti ofera si posibilitatea de a tine mereu la indemana toate lucrurile de care ai nevoie pe parcursul zilei.

Colectia de genti ECCO SP

Gentile ECCO SP sunt confectionate din piele moale ECCO Baja, ceea ce le face usor de purtat si rezistente, iar culorile disponibile – negru, bej sau culoarea momentului, rosu morillo – sunt usor de asortat in orice tinuta de toamna. De la denim si costume business, ECCO SP arata bine in orice combinatie vestimentara!

Manerele si curelele sunt acoperite cu piele, iar fermoarul orizontal este atat un detaliu estetic de efect, cat si unul functional care, impreuna cu restul fermoarelor interioare, te vor ajuta sa iti organizezi mai bine ca niciodata lucrurile din geanta.

Colectia de genti ECCO SP (1)

Frumusete in fiecare detaliu

Stilul unic si rafinat al gentilor din colectia ECCO Soft Pebble se datoreaza designului scandinav minimalist, care iese in evidenta prin trei calitati importante:

  • Colturi rotunjite – dau un aspect modern gentilor ECCO SP si le fac mai usor de manevrat si de purtat.
  • Piele moale – toate gentile din colectia ECCO Soft Pebble sunt confectionate din piele unica ECCO Azalea Baja.
  • Atitudine – designul minimalist si culorile elegante asigura gentilor SP un look unic, cu atitudine.

Fiecare dintre noi visam la geanta perfecta, de purtat in fiecare zi, la orice tinuta si in orice ocazie. Din colectia ECCO Soft Pebble poti alege exact ce se potriveste cel mai bine stilului tau vestimentar si de viata: rucsac casual-sport, geanta de mana feminina si eleganta sau geanta de umar practica si comoda. Indiferent ce alegi, cu siguranta te vei simti speciala!

Descopera intreaga colectie de genti ECCO pentru femei!