Naturalete, simplitate si stil fara efort – noua colectie ECCO este o adevarata sursa de inspiratie pentru un mod de viata relaxat, cu modele de incaltaminte create dupa un design scandinav rafinat si confortabil.

Cu texturi si culori parca desprinse din natura, linia modelelor pentru femei cucereste de la prima vedere. Eleganta naturala a formei si detaliile moderne se impletesc pentru a crea o colectie dedicata femeii contemporane, preocupata de stil si confort, in orice ocazie.

 

Colectia de incaltaminte pentru barbati aduce in prim plan acelasi principiu esential al stilului contemporan: modernitate in simplitate. Cu alte cuvinte, tendintele noului sezon pastreaza linia minimalista, proprie unui stil de viata modern si dinamic, ce poarta amprenta elegantei.

Modelele de incaltaminte ECCO pentru copii sunt concepute pentru a crea cele mai bune conditii de dezvoltare ale acestora si o potrivire perfecta. Sunt folosite materiale naturale usoare, iar aspectul este cat mai atractiv pentru copii si adolescenti.

Primavara 2015 se anunta plina de farmec si culoare in colectia ECCO. Gaseste cele mai inspirate modele pentru garderoba noului sezon in magazinul ECCO online!