Se stie ca pantofii contribuie in mare masura la succesul unui look vestimentar, cu atat mai mult cand este vorba despre o tinuta de petrecere.

La astfel de ocazii, pe langa faptul ca trebuie sa arati minunat, e important sa te si simti bine, sa poti sa dansezi si sa socializezi cat e noaptea de lunga. Tocmai de aceea, pantofii sunt secretul unei look de party sic, elegant si sofisticat. Daca sunt de calitate si bine asortati cu restul tinutei, te vor scoate in evidenta atat prin postura gratioasa pe care o vei avea, cat si prin simtul estetic de care dai dovada.

Pantofii cu toc subtiaza si alungesc piciorul, astfel incat orice silueta va parea mai supla si mai feminina. Cand ai in picioare niste pantofi in care te simti confortabil, intregul corp se relaxeaza, se misca liber si gratios.

Iti doresti mai mult de la pantofii tai cu toc? Pe langa un aspect impecabil, sa fie atat de confortabili incat sa ii poti purta de dimineata pana seara, iar la petreceri sa poti dansa fara griji? Pantofii ECCO Turino sunt perfecti pentru tine! Clasici si eleganti, sunt ideali pentru tinutele office, dar au si detalii sofisticate care ii recomanda pentru ocaziile speciale.

Acesti pantofi te vor face sa stralucesti in noaptea de Revelion!

Si, pentru ca iubitul tau sa fie la acelasi nivel de eleganta si stil, daruieste-i pantofii ECCO Faro. Confectionati din piele naturala cu un luciu discret, au un design usor de integrat in orice tinuta business sau formala.

Pentru a te simti bine si a arata minunat la orice petrecere, alege pantofii din piele de calitate, cu design modern si calapod confortabil. Indiferent ce haine porti, vei arata de milioane!

Descopera pantofii perfecti pentru petrecerile de iarna in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Sibiu si Pitesti precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.