O simpla pereche de cizme sau ghete iti poate influenta iarna.

Alegerea celor mai potrivite modele poate parea o sarcina dificila, dar daca luam in considerare cativa factori esentiali poti sa iti pastrezi stilul personal si sa il armonizezi cu vremea de afara.

Un top al calitatilor de baza pentru incaltamintea de iarna include cel putin trei caracteristici, aceasta trebuie sa fie calduroasa, confortabila si impermeabila. Este de preferat captuseala speciala pentru acest anotimp, din diferite materiale termice, in special lana si branturi moi si calduroase. Pentru incaltamintea ECCO sunt folosite tehnici si materiale speciale, printre care Comfort Fibre si Cambrelle®, un material foarte poros ce poate absorbi umezeala pana la de trei ori greutatea sa proprie. Hydromax® este denumirea tehnologiei ECCO prin care pielea este tratata pentru maximizarea proprietatilor de rezistenta la apa, devenind astfel mai durabila si rezistenta in timp. Alaturi de GORE-TEX®, care se traduce prin 100% impermeabilitate, ai aliatii perfecti pentru iarna.

Garantia confortului provine din forma anatomica a incaltamintei, precum si a folosirii unei procese speciale care confera flexibilitate sporita si menajeaza ligamentele. Talpa este un alt element important, ea trebuie sa fie robusta si perfect aderenta, sa amortizeze fiecare pas.

Trebuie sa te asiguri ca alegi marimea perfecta pentru tine, pentru ca poate fi putin dificil pentru incaltamintea de iarna ai la dispozitie cateva informatii necesare care iti vor fi de folos in luarea deciziei.

Fie ca iti doresti o pereche de ghete speciale pentru iesirile la munte sau preferi o pereche de incaltaminte business sau casual, pe care sa o porti in mai multe ocazii, la ECCO iti gasesti propriul stil. Tu ce modele porti iarna aceasta?