În acest sezon, ECCO le propune domnilor să aducă în actualitate arta de a fi un gentleman prin adoptarea unui stil clasic sofisticat. Pantofii clasici reprezintă o parte integrantă din garderoba unui gentleman, iar noua colecţie ECCO VITRUS nu poate decât să accentueze farmecul clasicului, precum şi al luxului.

Stilul personal ne defineşte. Iar stilul începe de jos în sus, pantofii unui bărbat fiind cel mai important accesoriu din garderoba lui.

Dacă vrei să ştii mai multe despre bărbatul din faţa ta, atunci poate că cel mai bine ar fi să-i analizezi pantofii. Alegerile pe care bărbaţii le fac în materie de încălţăminte spun foarte multe despre personalitatea lor şi reprezintă piesa de bază pentru a completa un outfit reuşit. Iar noua colecţie ECCO VITRUS reuşeşte să îmbine cu succes clasicul cu inovaţia şi lejeritatea cu eleganţa, într-un mod foarte frumos.”, spune Sorin Lucian, consilier vestimentar.

Chiar dacă bărbaţii contemporani au cu totul alte preocupări, ei sunt atraşi în continuare de “gentleman style”, iar clasicii pantofi ECCO VITRUS definesc cel mai bine acest stil ce nu se va demoda niciodată.

În zona de evenimente, ţinuta este foarte importantă. Când vine vorba despre prima impresie, accesoriile sunt cele care fac diferenţa. Fie că vorbim despre pantofi sau genţi, ele sunt întotdeauna elementele care mă fac să mă simt special. Noua colecţie ECCO VITRUS dedicată exclusiv bărbaţilor propune culoarea denim blue care completează cu succes orice ţinută şi care te poate scoate în evidenţă, inclusiv asortaţi la un costum clasic”, ne mărturiseşte Vlad Mihălăchioiu, organizator de evenimente.

O încălţăminte clasică este acum onsiderată adecvată în majoritatea contextelor, fiind potrivită atât unui stil business cât şi unui stil casual smart. În conformitate cu abordarea ECCO de a intensifica viitorul fără a renunţa la trecut, ECCO VITRUS este o fuziune a tradiţiilor artizanale şi a tehnologiei inovatoare, pentru a asigura domnii că arată la fel de bine precum se simt.

“Să fii cu adevărat un ‘gentleman’ este o stare de spirit! E o formă de respect pentru ceea ce eşti, este prima senzaţie pe care o creezi, la atingerea primei priviri. Pantofii te descriu, aproape întotdeauna, cel mai bine. Sunt reprezentativi, sunt detaliul ce-ţi spune ‘povestea’, fără să-ţi dai seama. Întâlnirea cu noua colecţie ECCO VITRUS este ca o REGĂSIRE, o întoarcere la firesc, natural, confortabil şi 100% autentic.“, spune Andrei Coman, actor.

Noua colecţie ECCO VITRUS pentru bărbaţi se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.