ECCO si Asociatia GolfLab Academy au organizat pentru prima data in Romania Cupa ECCO la Golf. Evenimentul a avut loc sambata 16 Aprilie 2016 la Golf Club Paul Tomita din localitatea Pianu de Jos, judetul Alba.

Cupa ECCO la Golf

Legatura dintre brandul ECCO si golf a inceput in anul 1994. ECCO organizeaza Professional Golf Tour in Danemarca de mai multi ani, asa ca in acest an a hotarat sa organizeze Cupa ECCO la Golf si in Romania, alaturi de Asociatia GolfLab Academy, care la randul sau, are o experienta de peste 10 ani in organizarea de competitii in acest domeniu.

„Cu ocazia competitiei Cupa ECCO la Golf, am lansat Colectia ECCO Golf in Romania, in cateva magazine reprezentative pentru tara noastra, inclusiv in magazinul online www.ecco-shoes.ro, spune dl, Victor Tighinean, General Manager ECCO pentru Romania, Croatia, Slovenia, Ungaria si Serbia.

Cupa ECCO la Golf (1)

Prin organizarea competitiei Cupa ECCO la Golf, Asociatia GolfLab Academy si-a propus sa aduca impreuna comunitatea de golf din Transilvania. La eveniment am avut parte de multa buna dispozitie, de lovituri bune, de vreme frumoasa si o atmosfera exceptionala!

Cupa ECCO la Golf (2)

„Multumim sponsorului ECCO pentru tot sprijinul acordat si speram sa facem din Cupa ECCO la Golf o traditie.” spune dl. Mircea Stoica, Presedinte al Asociatiei GolfLab Academy.

La eveniment au participat un numar de 55 persoane venite din toate orasele tarii, de toate varstele. Competitia a avut trei categorii cu cate trei premii la fiecare categorie, premiile constand in articole speciale din colectia ECCO Golf.

Va prezentam castigatorii competitiei:

Castigatori Cupa ECCO Golf

q-1024x683

Ne-au fost alaturi:

Multumim Asociatiei GolfLab Academy si GolfClub Paul Tomita pentru implicare. Donuterie – „The sweet business” ne-au indulcit dimineata pe teren cu gogosele colorate, iar dupa-masa ne-am delectat cu o degustare de vinuri frizzante de la Crama Carastelec – prima crama producatoare de spumante premium cu metode traditionale si vinuri efervescente .