Anul acesta de Dragobete, paseste intr-un univers feminin in care totul este roz!

Roz este culoarea dragostei si a inocentei, o combinatie proaspata intre alb si rosu care vorbeste despre iubirea si afectiunea care ii leaga pe doi oameni. Tocmai de aceea, roz este intotdeauna o alegere inspirata pentru tinutele de Dragobete.

Pentru iesirile in oras din timpul zilei, poarta orice nuanta calda de roz pastel si iti vei asigura un look romantic si feminin de primavara. ECCO iti propune sa fii o aparitie urban-chic inedita si sa combini pantofii ECCO CS14 in stil sneakers cu fuste mini plisate si jachete de piele tip biker.

Iar seara, la cina romantica de Ziua Indragostitilor, condimenteaza-ti look-ul cu un accesoriu colorat in nuante indraznete de fucsia sau magenta. Geanta ECCO Haya are un design minimalist si detalii metalice discrete ce amintesc de eleganta si gratia anilor ’60.

Lasa rozul dulce al iubirii sa te transforme in cea mai stilata si romantica aparitie!

De Dragobete poarta rozul dulce al iubirii (1)

In data de 24 februarie, special pentru Dragobete, ECCO iti ofera 20% REDUCERE la accesoriile din piele – curele, genti si portmonee, reduse sau nereduse! Oferta este valabila in magazinele fizice ECCO precum si in magazinele de tip outlet si online, pe www.ecco-shoes.ro.