Pastele este una dintre cele mai importante si mai frumoase sarbatori ale crestinatatii. El are darul de a aduce familia impreuna si este plina de obiceiuri traditionale pe care le pot pune in aplicare mamicile, taticii si copiii din Romania.

easter-1247539_1920

Vopsirea sau incondeierea oualor, innoirea hainelor si oferirea de cadouri aduse de Iepuras sunt cele mai cunoscute obiceiuri de Paste, alaturi de alte datini din unele regiuni ale Romaniei. Daca obiceiul de vopsire a oualelor este mult mai cunoscut, de unde vine traditia de a purta ceva nou de Paste este mai putin stiut.

Tradiția hainelor noi dateaza de mai bine de o mie de ani, si este respectata si astazi. In crestinismul timpuriu, cei care se botezau in timpul slujbei de Paste erau imbracati in alb. Ei purtau aceste vesminte intreaga saptamana, ca pe un simbol al noii lor vieti. Cei deja botezati nu purtau haine albe, ci numai noi, pentru a arata ca impartasesc noua viata a lui Hristos. In acest fel, obiceiul de a purta haine noi a devenit o traditie de Paste.

Aceasta traditie s-a pastrat pina in ziua de astazi, cand in prima zi de Paste exista obiceiul de a se purta ceva nou in semn de respect pentru aceasta sarbatoare, dar si pentru ca ea semnifica primenirea trupului si a sufletului. Chiar daca nu te innoiesti din cap pana in picioare, macar un singur lucru ar trebui sa fie nou. Acest obicei simbolizeaza renasterea, care are loc odata cu sosirea primaverii si cu Sarbatorea Invierii.

Pentru aceasta ECCO ti-a pregatit o oferta speciala de Paste cu 30% REDUCERE la a doua pereche de incaltaminte achizitionata. Reducerea de 30% se aplica la articolele de incaltaminte, genti, curele si portmonee, atat reduse cat si nereduse.

Mai multe detalii despre oferta speciala de Paste puteti citi in pagina cu regulamentul promotiei.

Oferta promotionala este valabila in perioada 22 Aprilie – 01 Mai 2016 pe site-ul www.ecco-shoes.ro cat si in magazinele: ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Cotroceni, ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Palas Iasi, ECCO Iulius Timisoara, ECCO Promenada, ECCO Brasov, ECCO Iulius Cluj, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Sibiu, ECCO Coresi, ECCO Mega Mall, ECCO Dorobanti, Outlet ECCO Orhideea, Outlet ECCO Fashion House Bucuresti, Outlet Cluj, Outlet ECCO Tomis, Outlet ECCO Felicia, Outlet ECCO Pitesti, in limita stocului disponibil.

960x960px_pastiro