Bine ai venit!

ECCO Romania lanseaza un nou blog de lifestyle Scandinav.
Blogul se doreste a fi o sursa de inspiratie nu doar pentru clientii ECCO, ci si pentru toti aceia care cauta o influenta Scandinava in viata lor.
Iata care sunt cele 3 principii Scandinave ce se afla la baza crearii noului blog ECCO:

Mai simplu inseamna mai frumos!

Designul Scandinav al noului blog este ghidat si format de functie. Ne dorim eliminarea din design a lucrurilor neesentiale si vrem ca cititorii nostrii sa descopere armonia si energia generata de simplitate. Less is more!


De Ziua Europei, ECCO lanseaza noul sau blog de lifestyle Scandinav

Sa se faca lumina!

Template-ul curat si relaxat al blogului poate crea ambianta perfecta! Deoarece lumina naturala este foarte redusa in noptile din Scandinavia, luminozitatea blogului este o componenta esentiala a atmosferei denumita “hygge”.

Traieste responsabil!

Tarile Scandinave Danemarca, Suedia, Norvegia sunt conduse de idealurile democratice ale “binelui comun”. Acesta este probabil si unul dintre motivele pentru care continutul noului blog ne indeamna sa traim responsabil, sa punem un accent important pe produsele de lunga durata sau reutilizabile si pe impartasirea acelorasi experiente umane care pot crea foarte usor legaturi firesti.

De Ziua Europei, ECCO lanseaza noul sau blog de lifestyle Scandinav (1)

Prin noul design si continut al blogului vrem sa cream o experienta ECCO, momente pe care sa le impartim nu doar cu clientii nostri ci si cu toti cititorii blogului. Prin interactivitaea creata pe baza articolelor publicate, ne dorim ca prin acest blog sa avem o legatura puternica cu cititorii nostrii, sa construim relatii de durata intre brand si oameni.

family-521551_1280

Prin lansarea noului blog ne dorim sa spunem povestea produselor ECCO, astfel incat fiecare client ce ne trece pragul, sa cunoasca si sa aiba incredere in marca din spatele produselor. Am creat modalitati de a afla ceea ce le place clientilor nostri prin rubrica CE SPUN CLIENTII ECCO, dar oferim si informatii despre COLECTII nou lansate, despre evenimente, PROMOTII si oferte.

Totodata, am elaborat continut si despre ceea ce ar dori sa afle de la noi cei care nu ne sunt inca clienti, cum ar fi rubrica TREND FLASH unde pot citi despre cele mai noi tendinte din moda. La rubrica TEHNOLOGII oferim informatii detaliate despre materialele si tehnologiile ECCO.

Rubricile INCALTAMINTE si GENTI & ACCESORII spun povestea produselor ECCO intr-o forma noua, video, menita sa genereze cititorului o experienta senzoriala asemanatoare cu cea din magazin.

Nu in ultimul rand, ECCO isi doreste sa prezinte stilul de viata scandinav, cu tot ceea ce reprezinta el: de la moda la frumusete, de la design la arhitectura, de la sport la aventura urbana, de la destinatii de vacanta exotice la city break-uri  europene.

Consideram ca acest blog este cheia construirii unor relatii de durata pentru cei interesati de brandul ECCO si de stilul de viata scandinav!