Stim in fiecare an ca luna decembrie este luna cadourilor, si cu toate acestea parca suntem de fiecare data luate prin surprindere cand vine momentul sa alegem cadourile de Craciun pentru cei dragi.

Ceva modern si practic pentru iubit, ceva elegant pentru mama, un cadou stilat pentru prietena ta cea mai buna… Si, desigur, o mica atentie pentru tine, ceva care sa-ti completeze impecabil tinuta de Revelion, dar la care sa poti apela si cu alta ocazie.

ECCO iti vine in ajutor cu cele mai bune sugestii de cadouri de Craciun, pantofi, genti si accesorii create de designeri scandinavi in renumitul stil minimalist ECCO si adunate in colectia exclusiva de cadouri ECCO Holiday.

Si, pentru ca ECCO inseamna calitate pana in cel mai mic detaliu, cadourile de Craciun pe care le vei cumpara din magazinele ECCO vor fi frumos impachetate intr-un ambalaj special, creat exclusiv pentru sarbatorile de iarna de catre designerul danez David Andersen, un nume aplaudat pe podiumurile internationale de moda pentru colectiile sale couture si ready-to-wear.

Colectia ECCO Holiday vine cu o multime de modele de genti si clutch-uri in culorile sarbatorilor de iarna – rosu, alb si negru. Elegant si clasic, cluch-ul ECCO Derna are cureaua detasabila, astfel incat poti sa il transformi oricand dintr-un accesoriu de zi intr-unul de ocazie, iar interiorul bine compatimentat te va ajuta sa iti gasesti usor cheile sau telefonul atunci cand ai nevoie de ele.

Clutch-ul ECCO Elrosa, sofisticat, de inspiratie retro, va deveni preferatul tau pentru tinutele de party, deoarece poate fi asortat atat la rochii, cat si la pantaloni. Este discret, dar iti ofera destul spatiu pentru a lua cu tine la petrecere toate lucrurile de care ai nevoie.

De ce sa ai o geanta de zi si una de seara cand exista ECCO Firenze, care poate fi si una, si alta? Daca ii folosesti cureaua, este perfecta pentru un look rafinat si elegant de zi, iar daca o folosesti pe post de clutch, devine accesoriul perfect pentru o tinuta de seara sofisticata.

Cadoul de Craciun pentru barbatul din viata ta nu va mai sta sub semnul intrebarii odata ce vei descoperi noile modele de genti ECCO Denio. Disponibile in varianta crossbody, messenger sau shopper, gentile ECCO Denio sunt confectionate din piele naturala si au un design masculin minimalist care satisfice chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Vrei sa daruiesti unei doamne ceva elegant si de calitate? Fie ca e vorba despre mama, sora, matusa sau prietena ta, ii va face placere sa primeasca in dar o curea sau un portofel. Sunt accesorii de care fiecare dintre noi are nevoie, de aceea ECCO a adunat in colectia sa de cadouri de Craciun curele si portofele din piele de cea mai buna calitate. Pe langa avantajul de a fi in culorile sezonului, aceste accesorii sunt delicat impodobite cu detalii metalice, ceea ce le confera un plus de eleganta.

Colectia de cadouri de Craciun ECCO Holiday este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Descopera bucuria de darui cadoul perfect!