In aceasta iarna, alege calitatea si stilul inconfundabil al ghetelor ECCO de inspiratie nordica!

Trendul Nordic Aesthetic – incaltaminte colorata intr-o paleta cromatica inspirata din nuante forestiere si confectionata din materiale naturale precum pielea si lana – este astazi in plin avant! Ca extensie a modernismului si functionalitatii, trendul nordic se caracterizeaza prin design minimalist si multi-functionalitate.

Astfel, ghetele de iarna ECCO de inspiratie nordica nu doar arata modern si sofisticat, ci sunt si create in asa fel incat sa asigure confort maxim, rezistenta in timp si versatilitatea de a putea fi purtate in orice combinatie vestimentara casual. Designul curat si elegant contrasteaza placut cu detalii moderne de inspiratie urbana si accente cromatice jucause, care aduc o pata de culoare binevenita in tinutele sobre de iarna.

Ghetele impermeabile ECCO Biom Terrain pentru femei si barbati, confectionate din piele de iac, sunt cele mai calduroase si mai rezistente pe timp de iarna. Orice aventura in aer liber ai avea de infruntat si oricat de solicitanta ar fi suprafata terenului, tehnologia BIOM NATURAL MOTION® te ajuta sa mergi pana la capat gratie talpii interioare cu forma anatomica, care ajuta piciorul sa se miste in mod natural.

Sistemul Boa® de prindere a sireturilor garanteaza o fixare sigura si confortabila a ghetei pe picior, iar membrana impermeabila GORE-TEX® din interior permite mentinerea unui mediu optim si sanatos pentru picioare de dimineata pana seara, indiferent de conditiile meteo sau de dificultatea terenului.

Pentru copii, ghetele ECCO Biom Hike Kids sunt incaltamintea perfecta pentru sezonul rece, cand mai mult ca oricand picioarele lor mici trebuie protejate de frig, umezeala si disconfort.

Confectionate din insertii de piele intoarsa si material textil de inalta calitate, ECCO Biom Hike Kids sunt pe cat de vesele si colorate, pe atat de functionale: talpa direct injectata este usoara, flexibila si aderenta pe orice fel de teren, tehnologia BIOM® permite miscarea corecta a piciorului, membrana impermeabila GORE-TEX® absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire, iar sistemul de fixare cu elastic face ca incaltarea sa fie usoara si rapida chiar si pentru cei mici.

Ghetele de iarna ECCO pentru femei, barbati si copii sunt disponibile in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.