Purtarea tocurilor nu mai înseamnă suferinţă şi nici picioarele nu mai trebuie să tânjească după momentul în care îţi dai jos încălţămintea la sfârşitul zilei. Datorită eleganţei şi tehnologiei de pionierat, brandul danez ECCO a zdrobit ideea că femeile trebuie să aleagă între stil şi confort.

De ani de zile, industria de încălţăminte pentru femei a căutat inovaţii în design şi în tehnologie care să permită femeilor să se bucure de un confort real atunci când aleg să poarte tocuri. Noua colecţie a sezonului primavară/vară 2018 ECCO SHAPE reprezintă o gamă modernă de încălţăminte pentru femei proiectată pentru „mişcare naturală perpetuă” care oferă un confort somptuos, de zi cu zi, fără a compromite însă stilul.

Confortul noii colecţii ECCO Shape 55 Peep Toe Sleek vine din utilizarea de tehnologii şi materiale de pionierat, incluzând tehnologia FLUIDFORM™ proprie a brandului ECCO, transformând astfel colecţia ECCO SHAPE într-una dintre cele mai confortabile colecţii de încălţăminte cu toc.

Dar această nouă colecţie nu este apreaciată de către femei doar pentru confortul oferit, ci şi pentru iluzia unui toc mai înalt decât este de fapt. Cu o siluetă elegantă şi feminină, sandalele ECCO Shape 65 Sleek au un toc de 65 mm confortabil, rezistent şi flexibil, care te face să te simţi cu 15 mm mai aproape de sol decât înălțimea lui reală.

Mersul pe tocuri este acum o plăcere cu sandalele ECCO SHAPE 65 Block prevăzute cu un sistem de confort ultra-modern şi sofisticat. Shank-ul anatomic cu PU pe ambele părţi conferă confort optim pe toată perioada purtării şi creează un suport anatomic pentru porţiunea de sprijin a greutăţii piciorului.

Noua colecţie se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.