Cel de-al 10-lea magazin ECCO din Bucuresti si al 23-lea din tara s-a deschis in data de 14 mai 2015, odata cu inaugurarea celui mai nou mall din capitala, Mega Mall.

Aranjat conform noului concept store ECCO, magazinul din Mega Mall ofera bucurestenilor o imagine mai moderna si mai sofisticata a stilului scandinav.

Noua colectie ECCO de incaltaminte si accesorii primavara-vara 2015 pentru femei, barbati si copii a fost prezentata in cadrul unui moment fashion inedit, editorii de moda ai revistei Unica Irina Hartia si Alexandra Calafeteanu oferind celor prezenti sfaturi de stil, in timp ce Dl Doctor Eduard Ursuleanu, specialist in ortopedie la clinica ProEstetica, a oferit recomandari pentru alegerea incaltamintei potrivite.

La deschiderea noului magazin ECCO, cei interesati sa vada cum prind viata accesoriile din piele ECCO au avut ocazia sa descopere standul mobil ECCO Leather Wagon. Designerul roman care a acceptat provocarea ECCO de a crea accesorii din piele naturala produsa in tabacariile ECCO a fost Gabriel Geller, desemnat de revista Unica Artistul lunii mai 2015.

Deschiderea noului magazin ECCO a fost sarbatorita cu 20% reducere la noua colectie, precum si cu un candy bar special amenajat pentru a fi in ton cu vacanta de vara si cu directia noii colectii ECCO, Reintoarcerea la natura.