Fii stilat si relaxat toata vara cu o pereche de pantofi exclusivisti, dar atat de casual, si o geanta care trece testul timpului!

ECCO-Collin-si-ECCO-Finley-Fii-casual-cool-toata-vara_1

Pantofii pentru barbati ECCO Collin si gentile ECCO Finley sunt usor de purtat si de asortat, in plus au un design atemporal, care depaseste tendintele sezonului. Indiferent ca preferi stilul business, casual sau sport, ECCO Collin si ECCO Finley iti vor completa garderoba de vara cu un plus de rafinament si culoare!

ECCO Collin sunt pantofi moderni fara siret, usor de incaltat si perfect flexibili, fiind confectionati din piele nubuc de vaca si avand elastice laterale pentru o fixare perfecta pe picior. Captuseala din material textil absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire, branturile sunt acoperite cu piele, iar sistemul ECCO Comfort Fibre pastreaza un climat interior optim. Mai mult decat niste pantofi super confortabili, ECCO Collin sunt accesoriul de care ai nevoie pentru a asigura tinutelor tale de vara un look casual in tendinte!

ECCO-Collin-si-ECCO-Finley-Fii-casual-cool-toata-vara_2

 

Geanta ECCO Finley, moderna si versatila, se asorteaza de minune cu acesti pantofi cool. Confectionata din panza foarte rezistenta si piele de cea mai buna calitate, ECCO Finley va deveni accesoriul tau preferat, deoarece este usor de purtat si de asortat. Manerele din piele si cureaua ajustabila iti ofera posibilitatea sa o porti atat pe umar, cat si in mana.

Pantofii ECCO Collin si geanta ECCO Finley creeaza combinatia perfecta intre stilul fashion si confort!

 Descopera toate modelele de pantofi si genti ECCO pentru barbati, colectia primavara-vara 2015!