Brandul danez de încălțăminte și accesorii din piele ECCO organizează pentru cel de al cincelea an consecutiv “Black Friday” în România.

Cu un portofoliu larg de produse şi o istorie atractivă de reduceri “negre”, ECCO dă startul campaniei promoţionale vineri, 17 noiembrie 2017, odată cu cea mai mare parte a retailerilor din ţară.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor cizme noi sau a celor mai moderni sneakerşi, Black Friday este momentul potrivit pentru a profita de prețuri prietenoase şi de a investi în articole de calitate. Iar la ECCO, unul dintre cele mai atractive lucruri în ceea ce privește oferta este că au reduceri pentru întreaga familie, reducerile fiind valabile la încălţămintea și accesoriile pentru femei, bărbaţi şi copii.

La promoţie participă articolele semnalizate la raft prin eticheta specială “Black Friday”. Reducerea de 30% se aplică la casa de marcat.

Reducerile de Black Friday încep pe data de 17 noiembrie 2017 şi vor continua şi în weekendul 18 -19 noimebrie 2017,  în magazinele ECCO Iulius Cluj, ECCO Feeria, ECCO Băneasa, ECCO Vivo, ECCO Cotroceni, ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Palas Iași, ECCO Iulius Timișoara, ECCO Promenada, ECCO Brașov, ECCO Plaza, ECCO București Mall, ECCO Sibiu, ECCO Coresi, ECCO Mega Mall, ECCO ParkLake, ECCO Shopping City Galaţi și online pe www.ecco-shoes.ro în limita stocului disponibil, conform O.G. 99/2000 si legea nr. 650/ 2002.