Gentile din panza sunt la mare cautare sezonul acesta pentru ca arata cool si sunt foarte usor de purtat si de intretinut. Iar gentile din panza ECCO Eday exceleaza la toate capitolele!

Sunt confectionate din panza de calitate in combinatie cu piele naturala, un contrast extrem de chic, iar detaliile metalice subtile contribuie la farmecul minimalist al acestor genti care sunt unul dintre accesoriile masculine must have ale verii 2015.

ECCO-Eday-genti-effortless-style-pentru-tati-stilati

esignul este modern, urban, dar totodata clasic, genul care nu se demodeaza de la un sezon la altul. Dar nu doar designul trece testul timpului cand vine vorba de gentile ECCO Eday, ci si materialele din care sunt confectionate – panza rezistenta si piele naturala care nu se uzeaza usor. De fapt, gentile ECCO Eday arata cu atat mai bine cu cat sunt purtate mai des!

Sunt, de asemenea, o idee grozava de cadou pentru barbati, asa ca daca vrei sa-i daruiesti ceva special parintelui tau de Ziua Tatalui, profita de ocazie! Gentile ECCO Eday sunt create pentru a se integra perfect in garderoba oricarui barbat, indiferent de stil si varsta.

In perioada 6-17 mai 2015, ECCO iti ofera 20% reducere la accesoriile ECCO din piele, inclusiv la gentile ECCO Eday! Oferta este valabila online, precum si in magazinele ECCO din tara, si include gentile, portmoneele si curelele din sezonul primavara-vara 2015 care nu beneficiaza deja de reducere.

ECCO-Eday-gentile-perfecte-pentru-tati-st_2

Geanta de umar ECCO Eday

De tine depinde cum alegi sa iti porti geanta, iar ECCO Eday iti ofera o multime de optiuni stilate. Este prevazuta cu o curea ajustabila din piele naturala, ceea ce inseamna ca poti sa o porti pe umar sau de-a curmezisul, mai lunga sau mai scurta, in fata sau in spate. De asemenea, ai o multime de buzunare la dispozitie pentru a tine la indemana si bine organizate toate lucrurile de care ai nevoie pe durata zilei.

ECCO-Eday-genti-effortless-style-pentru-tati-stilati_2

Geanta pentru laptop ECCO Eday

Un alt accesoriu perfect pentru barbatul modern, interesat atat de stil, cat si de functionalitate, este geanta pentru laptop ECCO Eday. Cu design sofisticat si curea de umar ajustabila pentru o potrivire perfecta, aceasta geanta confectionata din piele si panza de calitate superioara este ideala pentru calatorii. In interiorul ei se afla un compartiment cu protectie pentru laptop, precum si buzunare adiacente pentru chei si pixuri.

Rucsacul ECCO Eday

Rucsacurile sunt vazute mai mult ca fiind accesorii practice, decat stilate si elegante. Dar de ce sa nu ai un rucsac care este pe cat de practic, pe atat de elegant? ECCO Eday pastreaza toate calitatile functionale ale unui rucsac traditional, dar vine cu un design sofisticat si cateva caracteristici cool: are atat bretele, cat si curea si maner, astfel incat poti sa il porti in spate, pe umar sau in mana; are buzunar pentru laptop si breloc pentru chei, iar captuseala este rezistenta la apa, astfel ca lucrurile tale vor fi mereu in siguranta, in timp ce tu vei arata super cool si relaxat!

Descopera intreaga colectie de genti ECCO pentru barbati!