Confortul şi performanţele au fost întotdeauna în centrul preocupărilor brandului danez ECCO, dar cu noul ECCO EXOSTRIKE performanţele au fost duse la un nivel complet nou, prin câştigarea de premii importante la nivel internaţional.

ECCO EXOSTRIKE

ECCO EXOSTRIKE a început de fapt ca un pantof sport, însă pe parcursul procesului de creaţie acesta s-a transformat într-o gheată urbană. Acest proces a însemnat o dezvoltare de douăsprezece luni ce a avut ca rezultat o gheată hibridă, prima de acest tip din gama ECCO OUTDOOR.

Alegerea designului şi a materialelor pentru ECCO EXOSTRIKE a fost determinată de dorinţa brandului ECCO de a crea stiluri cu adevărat hibride de încălţăminte care să fie pe deplin funcţională în aer liber, păstrând în acelaşi timp stilul elegant metropolitan.

ECCO EXOSTRIKE ECCO EXOSTRIKE

ECCO EXOSTRIKE premiat la categoria Outdoor

În fiecare an, ISPO onorează cele mai performante produse ale industriei sportive, pe diverse segmente. Anul acesta, produsul ECCO EXOSTRIKE a fost desemnat “Gold Winner” la categoria Outdoor pe segmentul Încălţăminte pentru Hiking şi Trekking.

ECCO EXOSTRIKE ECCO EXOSTRIKE

 

 

 

 

Premiul Scandinavian Outdoor a adus o nouă recunoaştere a acestui produs, fiind câştigător la categoria Încălţăminte în anul 2018.

ECCO EXOSTRIKE a adăugat şi onoranta distincţie “Winner 2018” câştigată în cadrul competiţiei internaţionale Red Dot Design la colecţia sa de recunoaşteri internaţionale.

Noua colecţie se găseşte în ediţie limitată şi în magazinele selectate ECCO din ţară precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro începând cu luna iulie 2018.