Pregateste-te sa pasesti in noul sezon cu energie maxima!

ECCO Intrinsic 2, noua generatie de sneakersi ECCO, sunt special conceputi pentru un stil de viata urban si activ. Folosind tehnologia unica ECCO creata sa respecte miscarile naturale ale piciorului si experienta brandului danez in materie de incaltaminte sport de inalta calitate, noii pantofi casual ECCO Intrinsic 2 pentru barbati vin cu o talpa super flexibila, direct inejctata si cu un design special conceput pentru a mentine picioarele in confort maxim de dimineata pana seara.

Untitled-design-3

Rezultatul? ECCO Intrinsic 2, sneakersi extrem de functionali cu look inedit, accesoriul perfect pentru barbatul activ cu fler pentru moda. Combinatia clasica de alb cu negru face ca acesti pantofi sa fie usor de asortat la orice tinuta sport sau casual, iar mixul inedit intre piele moale si material textil creeaza un look urban-chic, perfect pentru barbatul modern interesat de stil, dar si de confort.

ECCO Intrinsic 2 te invita sa explorezi cu energie maxima toate aventurile urbane pe care primavara le are de oferit!

#partofmyworld – Un DJ si ECCO Intrinsic

Shaquille Beck McGosh te face sa crezi ca e floare la ureche sa creezi muzica cea mai potrivita pentru party-uri si cluburi. Dar in spatele sigurantei lui stau nenumarate ore petrecute in spatele pupitrului de mixaj, care i-au consolidat talentul: „In zilele de weekend lucrez in studioul meu la track-uri, remixuri si colaborari cu alti artisti”, spune DJ-ul si producatorul danez in varsta de 20 de ani. „De joi pana duminica dimineata, mixez in diferite cluburi, avand cate 3-6 angajamente in fiecare weekend”.

ECCO Intrinsic 2 - Primavara din pasii tai

Pentru Shaquille, muzica si clubbing-ul sunt #partofmyworld inca de cand a pus mana pe primul sau echipament de DJ, la varsta de doar 14 ani. „Viata de noapte, cu muzica buna, cluburi, oameni de calitate si atmosfera plina de energie si vibe-uri pozitive, este magica pentru mine. Muzica e cu adevarat #partofmyworld, spune Shaq.

Colectia ECCO Intrinsic 2 pentru barbati este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.