Elegantă în simplitatea sa, cu un stil care este atât de atemporal şi contemporan, noua colecţie pentru femei ECCO LEISURE emană o estetică rafinată.  Folosind noi inovaţii tehnologice pentru a crea un pantof pe care îl poţi purta oriunde şi oricând, fiecare pereche ECCO LEISURE este împachetată într-un sac fabricat din aceeaşi piele premium pentru a putea fi uşor de transportat.

Proaspăt, feminin și ușor, acest pantof vă va face să va miscati într-un stil minunat de confort și relaxare. Toate cele patru culori –  „MARINE”, „ROSE DUST”, „GRAVEL” și „POWDER” – aduc prospețime și feminitate garderobei feminine.

Chiar şi în zilele călduroase, încălţămintea realizată din piele ECCO BYFOLD asigură un climat optim picioarelor. Iar mersul pe jos în ECCO LEISURE este o încântare datorită unei tălpi direct injectată, realizată dintr-o  singură componentă, confortabilă, rezistentă, ușoară și flexibilă. Interiorul din piele şi branțul detaşabil acoperit cu piele  şi spumă ECFS™ formează un climat optim în interiorul piciorului.

Noua colecţie se găsește în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.