Sâmbătă, 22 iulie 2017, brandul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO a fost prezent în cadrul evenimentului Feeric Fashion Week de la Sibiu, alături de designerul Adriana Goilav. Este pentru prima dată când brandul ECCO se alătură designerilor români şi participă la Festivalul Internațional de Modă Feeric Fashion Week.

Ȋn cea de a şasea zi a ediţiei aniversare Feeric Fashion Week, a avut loc fashion show-ul susţinut de designerul Adriana Goilav şi ECCO, într-un cadru neconvenţional cu un nivel spectaculos şi anume Depoul CFR Călători din Sibiu. Prezentată într-un ambient total diferit, colecţia „transMORPHer” a designerului român a fost pusă în valoare de încălţămintea ECCO şi a prezentat un drum al liniilor ascendente, dar şi descendente, al urcărilor, dar şi al coborârilor, a ceea ce vedem şi nu vedem.

Pe scena festivalului de la Sibiu, brandul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO a adus împreună cu designerul Adriana Goilav tendinţele de sezon şi tehnologiile avansate, într-o colecţie inspirată de sistemul osos, ce porneşte de la coloana vertebrală şi se conectează cu talpa piciorului.

Colaborarea cu brandul danez ECCO, care a ales să îmi ofere încălţămintea şi accesoriile atât de necesare întregirii şi perfectării imaginii fiecărei ţinute vestimentare create de mine, m-a bucurat pe deplin şi mi-a dat speranţa unor viitoare colaborări cu acest important brand!” spune designerul Adriana Goilav.

Confortul de neegalat al colecţiei ECCO Intrinsic este combinat cu minimalismul scandinav pentru a crea un stil contemporan, uşor adaptabil stilului de viaţă din marile oraşe.

Noua colecţie ECCO Intrinisc se găseşte deja în toate magazinele din ţară, cât şi online pe www.eccoshoes.ro.