In perioada 20-26 iulie 2015, ECCO va deschide un spatiu expozitional mobil la City Park Mall in Constanta. Noul ECCO Road Show este adus special din Danemarca pentru a prezenta iubitorilor de moda si incaltaminte stilul scandinav al verii 2015!

ECCO-si-City-Park-Mall-Constanta-te-invita-sa-descoperi-spiritul-scandinav-al-verii_4

ECCO Road Show este un camion impresionant multi-functional care strabate Europa pentru a servi ca showroom ECCO in cadrul diferitelor evenimente sportive sau de fashion, si expozitii comerciale outdoor din cele mai importante tari europene. Astfel, mobilierul minimalist din piele si lemn ofera un look trendy intregului camion, sofaua, lampile si ramele foto reconstituind atmosfera minimalista tipic scandinava.

De asemenea, noul spatiu expozitional ECCO beneficiaza de un touchscreen care este conectat la magazinul online www.ecco-shoes.ro, iar vizitatorii showroom-ului ECCO vor avea posibilitatea sa experimenteze tehnologia ECCO Smart Shoes prin NFC (Near Field Communication) si QR code (quick response code).

Astfel, scanand cu telefonul mobil etichetele speciale care incorporeaza tehnologia NFC si QR code, atasate produselor ECCO din showroom, clientii vor putea accesa instant pagina produsului din website-ul www.ecco-shoes.ro, pentru a afla toate detaliile despre acesta.

In fiecare zi din perioada 20-26 iulie, ECCO Road Show din parcarea City Park Mall Constanta ii asteapta pe copii si parinti cu baloane colorate, sesiuni de face painting si un cadru foto personalizat ECCO pentru a le oferi amintiri de neuitat. De asemenea, vizitatorii ECCO Road Show vor beneficia de o extra-reducere!

Vino si tu la City Park Mall Constanta, Bulevardul Alexandru Lapusneanu 116C, pentru a descoperi noul ECCO Road Show!