Mişcarea te ajută să te deconectezi de toate activităţile cotidiene, să acumulezi încredere în tine şi poftă de viaţă. Pentru a înţelege importanţa sportului, am ales să vorbim cu doi arbitri de handbal, foşti jucători de performanţă.

Cei doi arbitri, Badiu şi Barbu ne-au mărturisit că, deşi fiecare are acum job-ul lui, sportul este un pion important din viaţa lor. Deşi mulţi dintre noi aşteaptă weekend-ul pentru a ne relaxa şi a ne încărca bateriile pentru o nouă săptămână, echipa de arbitri se pregăteşte de noi meciuri. Le-am fost alături la unul dintre meciurile de handbal arbitrate de ei pentru a afla cum îşi aleg aceştia încălţămintea perfectă pentru sport.Pentru orice sportiv este important să se simtă bine în echipamentul lui, începând de la tricou până la încălţăminte, să nu creeze disconfort în nici un fel. Când ne alegem încălţămintea ne orientăm ca aceasta să fie confortabilă, uşoară şi nu în ultimul rând aderentă. De curând am descoperit ECCO şi suntem multumiţi, deşi până acum nu îi număram printre brandurile ce comercializează şi încălţăminte în acest scop.„, ne-a mărturisit dl Badiu.

Cei doi arbitri au ales să poarte ECCO INTRINSIC TR, o colecţie de pantofi sport – casual ce au ca inspiraţie pantoful de alergat. Talpa este flexibilă datorită componentelor sale, poliuretan şi TPU. Sunt confecţionaţi dintr-un mix de piele perforată şi material textil care permite o respirabilitate optimă, asigurând confortul pe întreaga zi.

Dacă iubeşti sportul în aer liber sau pur şi simplu plimbările în parc, ECCO îţi recomandă gama sa sport ce permite mişcarea naturală a piciorului datorită tehnologiei inovatoare precum Biom Tehnology, DIP ®TECHNOLOGY sau GORE-TEX® SURROUND®.

Colecţia ECCO Sport se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi online pe www.ecco-shoes.ro.