Dupa Sarbatori, simtim cu totii nevoia sa facem mai multa miscare, iar noii pantofi casual ECCO CS14 te vor ajuta nu doar sa te antrenezi mai cu spor, dar si sa arati impecabil la sala de fitness sau cand alergi prin parc!

Designul scandinav e renumit pentru minimalismul sau functional, dar atat de estetic. In ceea ce priveste incaltamintea, chintesenta stilului nordic se regaseste din plin in noua colectie ECCO de pantofi casual, colorati in culori proaspete si intense care le ofera un aspect funky, in ton cu tendintele urban-chic.

Pantofii casual ECCO CS14, cu design clasic de sneakers si detalii moderne din piele, sunt perfecti pentru stilul de viata alert al femeii contemporane, atat din punctul de vedere al confortului, cat si al aspectului. Talpa direct injectata garanteaza confort maxim pentru picioare de dimineata pana seara, in timp ce pielea colorata e o alegere indrazneata si proaspata pentru sezonul rece.

Pentru un look super chic in afara salii de sport, combina sneakersii ECCO CS14 cu o fusta scurta plisata, dresuri opace si un pulover calduros deasupra taliei, si vei fi gata pentru orice aventura de zi sau de noapte in centrul orasului!

ECCO Trend flash - Uptown Funk (1)

In perioada 06 – 31 ianuarie 2016, ai pana la 40% REDUCERE la incaltaminte, genti si curele ECCO!
Reducerea este deja aplicata la produsele selectate – vezi AICI lista cu produsele ECCO ce participa la aceasta promotie. In oferta nu intra alte accesorii (branturi, sosete, produse de intretinere etc).

Oferta promotionala este valabila online pe site-ul www.ecco-shoes.ro, precum si in magazinele ECCO City Park, ECCO Sun Plaza, ECCO Feeria, ECCO Baneasa, ECCO Polus, ECCO Iulius Tm, ECCO Iulius Cj, ECCO Cotroceni, ECCO Palas, ECCO Plaza, ECCO Bucuresti Mall, ECCO Dorobanti, ECCO Brasov, ECCO Mega Mall, ECCO Promenada, ECCO Coresi si ECCO Sibiu, in perioada 06 – 31 ianuarie 2016, in limita stocului disponibil, conform O.G. 99/2000 si legii nr. 650/2002.

Pentru mai multe detalii despre oferta ECCO, acceseaza pagina cu regulamentul promotiei.