Azi sarbatorim 8 Martie cu noii pantofi de tip sneakers ECCO Soft 7 in culori indraznete!

In luna martie, Luna Femeii, totul in jurul nostru se incarca de lumina, caldura si energie, iar noi suntem cuprinse de dorinta de a explora si a ne reconecta cu natura. De aceea, mega-trendul acestui an pentru luna martie este Eleganta Florala!

Eleganta florala de 8 Martie

Noii pantofi de tip sneakers ECCO Soft 7 vin cu o combinatie de piele colorata in coral sau galben intens si o talpa alba, groasa, ce creeaza un mix cromatic de efect, astfel incat pantofii tai vor deveni centrul atentiei ori de cate ori ii vei incalta!

Dincolo de aspectul lor modern, urban-chic, sneakersii ECCO Soft 7 iti ofera tot confortul de care ai nevoie gratie pielii extrem de flexibile care lasa piciorul sa se miste natural. Captuselala din piele pastreaza interiorul incaltamintei uscat, iar talpa direct injectata asigura stabilitate si aderenta la fiecare pas.

Colorati si stilati, ECCO Soft 7 sunt usor de asortat atat cu blugi sau colanti, cat si cu fuste mini ori pantaloni scurti si dresuri opace. Adauga o jacheta din piele, denim sau chiar un trenci clasic intr-o culoare deschisa, contrastanta cu nuanta pantofilor, si vei arata ca desprinsa din pictorialele de moda!

Noii ECCO Soft 7 redefinesc eleganta feminina in aceasta primavara!

Eleganta florala de 8 martie (1)

In perioada 1-8 Martie 2016 ai parte de reduceri speciale la toate articolele ECCO disponibile in magazine! Cumpara de minim 300 lei si vei primi 10% reducere la cosul de cumparaturi, cumpara de minim 500 lei si vei primi 15% reducere, cumpara de minim 700 lei si vei primi 20% reducere!

La campania de 1-8 Martie participa toate produsele de incaltaminte, genti, curele si portmonee ECCO disponibile in magazine. Oferta este disponibila atat in magazinele fizice ECCO, cat si online, pe www.ecco-shoes.ro.