Cand vine vorba de tinute elegante pentru evenimente formale si sofisticate, nu exista incaltaminte mai potrivita decat pantofii clasici cu toc. Asta inseamna design simplu, toc de inaltime medie si culoare discreta. Exact ceea ce iti ofera noii pantofi ECCO Belleair!

Confectionati din piele de cea mai inalta calitate, o combinatie rafinata de piele fina si piele cu aspect „snake skin”, pantofii ECCO Belleair arata elegant si sofisticat, avand un design clasic, toc delicat de 65 mm, acoperit cu piele, si o taietura laterala care descopera gratios piciorul.

Designul minimalist si cromatica neutra fac ca acesti pantofi sa fie usor de asortat oricarei tinute formale, semi-formale, cocktail sau casual-chic. Portmoneul negru ECCO Glenn sau cel magenta ECCO Haya pot fi detaliul care completeaza sarmul discret al pantofilor ECCO Belleair.

Dincolo de faptul ca arata feminin si sunt extrem de versatili, ECCO Belleair au calitati functionale nebanuite pentru un pantof cu toc: captuseala din piele absoarbe umezeala si lasa picioarul sa respire in mod natural, brantul acoperit cu piele amortizeaza socurile, oferind un confort sporit, iar talpa din tunit este extrem de flexibila si aderenta.

Poarta pantofii ECCO Belleair de fiecare data cand vrei sa te faci remarcata prin eleganta si feminitate, fara sa renunti nicio secunda la confortul picioarelor tale!

Descopera intreaga colectie ECCO de pantofi business pentru femei!