Colectiile primavara/vara 2016 redau o stare de spirit futurista ce ridica moda la un rafinament al secolului 22.  Feminitatea retro este adusa la zi cu materiale de inspiratie Sci-Fi, in timp ce trendul Intergalactic Adventure  adopta o abordare orientata catre o finisare a produselor … de dincolo de viitor !

Trendul futuristic al sezonului primavara/vara 2016 este transpus intr-o stralucire de lux a accesoriilor. Futuristic uniform reprezinta o contopire intre unghiuri și texturi dure, intre materiale lucioase si texturi realizate in Space Age. Inspirata de Intergalactic Adventure  cu care omenirea se va confrunta in viitorul nu prea indepartat, colectia ECCO pentru primavara/vara 2016 ia o stralucire misteriosa si o forma ce accentueaza starea de spirit futurist, cu texturi irizate. Platformele si tocurile incaltamintei sunt aduse in contemporan cu ajutorul unor tehnologii venite parca din viitor.

Futuristic uniform

Futuristic metalic

Incaltamintea sportiva se aseaza in straturi de argint la picioarele tale, in timp ce sandalele au elemente post-apocaliptice pline de stralucire metalizata argintie, fiind confectionate din materiale experimentale.

produse-ecco

Gentile tip Backpack

In acest sezon, se poarta gentile tip rucsac perfecte pentru o uniforma futurista. Marele lor avantaj este ca sunt un fashion statement al acestei perioade, sunt usor de tinut in mana, sunt super flexibille si pline de stil si caracter practic.  Look-ul lor super chic este completat cu finisaje subtile metalice, ceea ce face ca aceste genti sa fie o alegere inteligenta pentru folosirea lor zi de zi, pentru excursiile de o zi sau cand vizitati obiective turistice.