Gabriel Geller este designerul roman care a acceptat provocarea ECCO de a crea accesorii unice din piele ECCO cu ajutorul standului mobil ECCO Leather Wagon, care a poposit in Romania la deschiderea magazinelor ECCO din Mall Coresi Brasov, in 27 martie 2015, si din Mega Mall Bucuresti, in 14 Gabriel-Geller-designerul-roman-care-a-acceptat-provocarea-ECCOmai.

La ambele evenimente, ECCO a oferit clientilor sai posibilitatea de a participa in mod direct la procesul de creare si testare a accesoriilor confectionate din piele produsa in tabacariile proprii ECCO.

Cu ajutorul specialistilor ECCO si al designerului Gabriel Geller, vizitatorii standului mobil ECCO Leather Wagon au avut ocazia sa isi creeze singuri articole din piele personalizate, precum portofele, etichete de bagaje, huse de telefon, bratari etc.

 

Gabriel-Geller-designerul-român-care-a-acceptat-provocarea-ECCO_5-1024x682

Designerul roman Gabriel Geller foloseste pielea naturala de cea mai buna calitate pentru a crea produse personalizate, rafinate si inedite. De la genti, curele, portofele, bratari si alte accesorii din piele pana la obiecte de mobilier si incaltaminte, toate creatiile lui Geller ating armonia perfecta dintre frumusete si functionalitate.

„Cred in obiecte accesibile, care pot fi reparate si imbunatatite, facute pentru oameni”, spune designerul, si tot ceea ce creeaza reuseste sa transmita aceasta credinta personala, precum si pasiunea pentru minimalism si calitate. Obiectele create de el arata smart, dar au si o frumusete bruta, a materialului natural. Exista ceva rebel si nonconformist in fiecare, dar nu intr-un mod arogant si ostentativ, ci intr-un stil simplu, curat si neutru care face ca pana si un simplu breloc de chei sa arate rafinat si sofisticat.

Gabriel Geller a absolvit Facultatea de Design Industrial, dar a inceput sa lucreze ca designer de produs in propriul sau atelier inca de cand era student. A identificat o nisa in plina ascensiune, aceea a produselor minimaliste din piele premium, si a inceput sa creeze din ce in ce mai multe tipuri de obiecte pe masura ce clientii au devenit mai numerosi: genti, portmonee si curele, portcarduri, tocuri pentru pixuri si ochelari, curele de ceas, etichete pentru bagaje, brelocuri, huse pentru tablete, smarthone-uri si notebook-uri, semne de carte, bratari si pandantive din piele, toate personalizate si create din piele de cea mai buna calitate.

Pasiunea pentru piele si design minimalist l-a recomandat pe Gabriel Geller ca fiind designerul perfect pentru a prelucra pielea veritabila ECCO cu ajutorul standului ECCO Leather Wagon prezent la deschiderea celor mai noi magazine ECCO din Romania, in Mall Coresi Brasov si Mega Mall Bucuresti.