Primavara aceasta, relaxeaza-te si rasfata-te cu o binemeritata deconectare de la programul agitat obisnuit!

Partenerul tau ideal atunci cand esti in deplasare?
Geanta ECCO Finley, creata special pentru ca tu sa poti calatori lejer si cu stil, indiferent ca mergi sa joci un meci de tenis si trebuie sa iti iei cu tine echipamentul de sport, sau ca te pregatesti pentru un city break in orasul tau preferat.

In geanta ECCO Finley poti sa impachetezi toate lucrurile de care ai nevoie pentru o mini-excursie, fara ca bagajul sa fie greu de carat. Designul si culorile sunt inspirate din tendintele minimaliste ale sezonului, iar panza bruta, necaptusita creeaza un contrast inedit si elegant cu detaliile confectionate din piele premium.

Calitatile functionale ale acestei genti nu sunt nici ele mai prejos: ECCO Finley este un accesoriu versatil pe care il poti purta atat ca geanta de mana, cat si de umar, datorita curelei din piele care este detasabila si ajustabila.

Genti-barbati-ECCO-Finley-ideale-pentru-sport-si-escapade-relaxante_1

Pentru un plus de eleganta masculina, combina geanta ECCO Finley cu ECCO Collin, pantofii casual din piele nubuc maro cu finisaje moderne, care arata la fel de modern pe cat sunt de confortabili!

Descopera intreaga colectie de genti barbati si accesorii ECCO!