Ecco-shoes.ro este magazinul online care va ofera incaltaminte pentru copii: pantofi, balerini, sandale, cizme, ghete, din piele naturala, moderna, confortabila in stil casual si elegant.

ECCO este unul dintre cei mai importanti producatori de incaltaminte la nivel mondial. Timp de 50 de ani realizeaza periodic diferite studii cu ajutorul carora isi perfectioneaza tehnologia pe care o foloseste pentru crearea pantofilor perfecti pentru orice tip de picior.L_70202202459_BIOMLITE_U_A_A31Astfel specialistii ECCO au observat ca marea provocare se afla in sectorul incaltamintei pentru copii. Incaltamintea pentru copii trebuie sa fie aleasa in functie de varsta, pentru ca piciorul se afla intr-o continua dezvoltare pana la varsta de 18 ani. Constructia pantofilor trebuie sa varieze in functie de diferentele substantiale dintre piciorul bebelusului, al copilului si al adolescentului.

In incaltamintea ECCO este asigurata libertatea necesara miscarii piciorului. Acest lucru este posibil datorita materialelor folosite pentru fabricarea incaltamintei, forma calapoadelor si, nu in ultimul rand, datorita studiului permanent al anatomiei piciorului copilului.

,,Criteriile care trebuie sa primeze in alegerea incaltamintei pentru copil sunt confortul si siguranta ’’.

ECCO garanteaza CONFORT si SIGURANTA !