Colectia casual GORE-TEX® include o gama variata de ghete si cizme practice, ce au la baza membrana impermeabila GORE-TEX®.

Un material de inalta tehnologie care este 100% impermiabil, totodata permitand umezelii piciorului sa treaca prin el. Cu ajutorul tehnologiei moderne, ECCO a reusit sa confectioneze incaltaminte complet impermiabila, care totusi permite piciorului sa respire. Principiul care sta la baza GORE-TEX®-ului este acela ca picaturile de apa nu pot penetra membrana, in timp ce vaporii fierbinti (transpiratia piciorului) pot sa iasa.

Pielea exclusiva impermeabila– ECCO Hydromax. Este rezistenta, durabila, in acelasi timp moale ce permite aerisirea piciorului. Pielea tehnica este una dintre cele mai bune piei rezistente la apa si la vant din cate exista. Un proces special de tabacire impiedica pielea sa se intareasca dupa expunerea la umezeala si apoi la uscar. Pielea are un aspect foarte frumos, intrucat pune in evidenta textura naturala a pielii netabacite.

O gama variata de ghete si cizme impermiabile gasesti in magazinele ECCO si pe www.ecco-shoes.ro.

cizme_dama_din_piele_234563-11001

 

 

Cizme pentru dama ECCO Saunter, inalte cu un aspect casual si urban. Captuseala din material textil, cu membrana GORE-TEX®, ofera un plus de confort si impermeabilitate.

 

 

 

Ghete ECCO Biom Grip pentru dama, prevazute cu membrana GORE-TEX®. Design deosebit, culori

ghete_impermeabile_dama_biom_grip_83315358007_aw13contrastante, confort, durabilitate, impermeabilitate– sunt caracteristicele acestor ghete.
ghete_ecco_siberia_lite_85291355915_aw13 Ghete calduroase ECCO Siberia Lite moderne, confortabile. Captuseala calduroasa si pielea tratata HYDROMAX impiedica patrunderea frigului si a apei in interior. Sunt ideale pentru a fi purtate in sezonul de iarna.

 

 

Ghete de iarna  pentru fetite, ECCO Snowride, sunt impermeabile si imblanite . Sunt 100% impermiabile datorita membranei GORE-TEX®, care nu lasa sa intre apa si zapada. Sunt perfecte pentru vremea rece.ghete_ecco_snowride_impermeabile_75106158180_aw13ghete_impermeabile_ecco_biom_hike_70301258139_aw13

Ghete pentru fetite, ECCO BIOM Hike. Sunt flexibile datorita tehnologiei ECCO BIOM ce promoveaza  miscarea naturala. Sunt 100% impermeabile datorita membranei GORE-TEX®.

 

Ghete de iarna ECCO Snowboarder pentru baieti, cu un aspect stilat si sportiv. Aceste ghete sunt perfecte pentru zapada, mentin piciorul uscat datorita membranei GORE-TEX®.

ghete_snowboarder_ecco_impermeabile_72105258209_aw13

ghete_impermeabile_barbati_xpedition_iii_81112452569_aw13

Ghete ECCO Xpedition pentru barbati, sunt imblanite, durabile, impermeabile, ofera tractiune si confort. Aceste ghete sunt perfecte pentru excursii la munte si expeditii.

ghete_impermeabile_track_6_ecco_52205458213_aw13 Ghete robuste pentru barbati ECCO Track 6, impermiabile, protejeaza piciorul impotriva frigului si a umezelii. Talpa din Pu si cauciuc este durabila, flexibila si nu aluneca. Sunt potrivite pentru zapada si vremea rece.

Pentru picioare USCATE alege ECCO!