Pentru vara 2016, designerii s-au inspirat din Orient. 88000301131_TOEFFEL_B

Universul colorat din tarile arabe, recunoscut prin imprimeurile sale eclectice si varietatea de texturi, este baza noului trend din moda acestei veri: Eastern aesthetic.

Sabotii ECCO INTRINSIC TØFFEL pastreaza aerul oriental, fiind confectionati din piele naturala perforata si avand o talpa foarte subtire, dar extrem de confortabila pe nisipul fierbinte.

Se poate spune ca cea mai importanta piesa din garderoba de vara a fiecarui barbat sunt sabotii. Daca va doriti un un look de inspiratie orientala, porniti alegerea tinutei incepand cu sabotii. Acestia trebuie sa fie in primul rand, foarte comozi si sa va asigure confort pe intreaga durata a zilei calduroase. Apoi alegeti o pereche de pantaloni din materiale naturale in nuante de maro si o palarie care sa va protejeze de soare.

Sau asortati acesti saboti cu o camasa alba din material natural, pantaloni din bumbac si protejati-va de soare cu o palarie Eastern aesthetic si obtineti o tinuta perfecta in stil oriental.

Colectia de saboti ECCO INTRINSIC TØFFEL este disponibila intr-o gama variata de culori si o puteti gasi in toate magazinele fizice din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, cat si online pe www.ecco-shoes.ro.