În seara zilei de 29 august a avut loc lansarea în România a noii colecţii ECCO SOFT 1, pe terasa Promenada Mall Bucureşti. Un favorit ECCO din anii ’80 a fost modernizat pentru zilele noastre, în cea mai suplă şi şi luxoasă piele. Noul ECCO SOFT 1 este o întâlnire dintre CLASIC şi CONFORT pentru a completa forma naturală a piciorului şi pentru a oferi o experienţă de mers mai moale şi mai uşoară.

Nostalgia a devenit un fenomen  al culturii pop, în ultimii ani. Această renaştere a stilurilor din vremurile trecute este prinsă în obsesia reînnoită pentru toate lucrurile în stil retro. Şi cum sportul luxos domină în prezent industria modei, nu este deloc surprinzător faptul că unele stiluri clasice se confruntă cu o renaştere. Iconice stiluri de încălţăminte din anii 1980 au fost reinventate în noi stiluri actualizate, pentru un aspect retro modern.

Gazda evenimentului a fost Ciprian ŞerbănescuTrainerECCO , iar protagoniştii prezentării de modă a noii colecţii ECCO SOFT 1 fac parte din echipa ECCO România. Stilul retro a fost adus în actualitate prin  îmbrăţişarea celor mai futuriste şi moderne tehnologii, pentru ca noul ECCO Soft 1 are încă stilul şi spiritul urban din anii 1980, dar prezintă inovaţii tehnice care îl fac mai uşor, mai moale şi mai confortabil.

Încălţămintea ECCO a fost însoţită de ţinute puse la dispoziţie de către brandul C&A, căruia îi mulţumim.

Ne-am bucurat ca în această zi importantă pentru ECCO să îi avem alături pe Alexandra Ungureanu, Giulia  Anghelescu, Eli Roman şi Radu Vâlcan.

  

Toţi cei prezenţi la eveniment s-au putut bucura de atmosfera în stilul anilor 1980, în timp ce s-au delectat cu câte o îngheţată şi o băutură răcoritoare oferită de către partenerii noştri Afri Cola şi BLK, cărora le mulţumim.

Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături şi va aşteptăm cu drag în toate magazinele ECCO din ţară sau online pe www.ecco-shoes.ro pentru a va bucura de acest concept unic în cadrul campaniei #ECCOsoft1 #CLASICxCONFORT!