Legatura dintre brandul ECCO si golf a inceput in anul 1994, cand Dieter Kasprzak, CEO ECCO Sko A/S si Premium 109 Collection Designer a inceput sa joace golf.

ECCO-Premium-109-CEO-1-1-1024x591

„Imi amintesc clar prima mea lovitura si cat de inconfortabili erau pantofii mei de golf. In acea zi mi-a venit idea de a crea linia speciala de incaltaminte ECCO golf. Singura noastra preocupare a fost aceea de a crea pantofi de golf care sa vina in sprijinul jucatorului, astfel incat el sa se poata concentra 100% pe jocul sau si sa nu isi mai faca griji cu privire la picioarele lui” spune dl. Dieter Kasprzak.

Iar ECCO a reusit acest lucru! In ianuarie 2015, participand la cea mai mare reuniune anuala a industriei de golf, ECCO si-a consolidat pozitia de NUMAR 1 ca brand premium de incaltaminte pentru golf.

BRANDING_ECCO-ambassadors

Tot in anul 2015, ECCO lanseaza editia limitata de pantofi pentru golf sub semnatura jucatorului de golf Graeme McDowell, care completeaza lista jucatorilor de golf ce poarta incaltaminte ECCO: Marcel Siem, Fred Couples, Ernie Els, Graeme McDowell, Thomas Bjørn, Thongchai Jaidee, Andreas Hartø, Wu Ashun, Will Wilcox, JB Hansen, Belén Mozo, Caroline Masson si Gerina Piller.

ENGAGEMENT_Bjorn_Ace

Asadar, nu este de mirare ca in februarie 2016, leader-ul mondial in incaltaminte pentru golf si-a anuntat parteneriatul cu Asian Tour ca Official Footwear Supplier.

ECCO organizeaza Professional Golf Tour in Danemarca de mai multi ani, asa ca in acest an a hotarat sa organizeze Cupa ECCO la Golf si in Romania pe data de 16 aprilie 2016.