ECCO saluta toamna 2016 cu o colectie inradacinata in patrimoniul Scandinav. In acest sezon, noua colectie ECCO ia doua directii principale: una care cuprinde stilul de viata scandinav simplu si care se concentreaza asupra materialelor naturale, iar cealalta directie este inspirata de folclor, cu un aspect eclectic si energic.material-nat

Pentru sezonul toamna/iarna 2016, ECCO introduce o linie moderna de incaltaminte, genti si articole din piele care aduce impreuna noi tehnologii si materiale naturale, intr-o paleta de culori delicate. O tendinta puternica a noii colectii sunt culorile scandinave combinate cu culoarea neon high-tech. Materialele naturale, cum ar fi lana tesuta, fetru, blanasi piele, vorjuca un rol major in noul sezon si vor aduce un suflu modern.
In acest sezon, ECCO si-a indeplinit misiunea de a oferi incaltamintea optima care asociaza in egala masura confortul si stilul – cele doua pietre de temelie ale filozofiei de design ale companiei.

EccoProduction

Pentru a crea incaltaminte extrem de confortabila, ECCO a dezvoltat o tehnologie noua. Direct Injection Technology®, un process unic care injecteaza PU direct in talpi, permitand astfel sa produca talpi cu un confort marit, atat pentru colectiile sale de zi cat si de seara. ECCO este, de asemenea, cunoscut pentru pasiunea sa pentru intelegerea profunda a pielii. Pentru a se asigura ca produsele sale sunt realizate exclusiv din materiale de cea mai buna calitate, ECCO a creat propriile sale tabacarii.