Urmează o perioadă aglomerată din punct de vedere al concertelor şi a spectacolelor muzicale. Iar pentru astfel de evenimente avem nevoie de ţinute lejere, dar sofisticate în acelaşi timp şi de încălţăminte comodă, dar elegantă. Cu sandalele ECCO cu toc sau cu platformă veţi fi la înălţime, în timp ce vă veţi bucura ascultând muzica preferată şi dansând pe ritmurile favorite.

Fabricate din piele premium, sandalele ECCO sunt moi la atingere şi reprezintă o lumină diafană uşor de purtat. Noile sandale ECCO SHAPE sunt special create pentru a asigura confortul de zi cu zi.

Culorile neutre ale sandalelor ECCO TOUCH PLATEAU reuşesc să adauge o notă de glamour care funcţionează la toate evenimentele muzicale ale verii.

Noua colecţie de sandale ECCO a verii reprezintă alegerea perfectă pentru femeile care se străduiesc să-şi creeze o ţinută “la înălţime” pentru evenimentele muzicale ale verii.

Colecţia poate fi găsită  în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro