Pentru sezonul primavara/vara 2016 ne intoarcem la mare pentru inspirație.  Bleumarin,  rosu, alb si dungile marine sunt in centrul atenției. Este exact ceea ce avem nevoie pentru a ne improspata garderoba pentru acest sezon, prin actualizarea stilurilor marinaresti cu o tenta moderna.

nautical

New Nautical este un trend esential al modei sezonului primavara/vara 2016. Influentand totul, de la imbracaminte pana la accesorii, de la culoare la materiale,  stilul nautical poate fi actualizat cu forme curate si detalii neasteptate pentru a crea stilul effortless elegant. Aducerea litoralului in oras isi pune amprenta pe nostalgicul stil nautic, care este improspatat cu o tenta moderna:  imprimeuri cu dungi clasice ce incorporează POP-uri de culoare si schimbari de directie, dar si incaltaminte sport ce subliniaza aspectul curat al designului.

Picture1

MarineBlue

Un albastru marin vibrant imbratiseaza sezonul de vara, inspirand un farmec tineresc cu nuante nautice. Albastrul Marine este o nuanta indrazneata si proaspata ce se potriveste perfect atat pentru garderoba femeilor, cat si a barbatilor. Tinutele cu accente de albastru  sunt completate cu sandale din piele moale, mocasini din piele suede si ochelari de soare in stil retro.

White Sand

Materiale usoare precum bumbacul apar in nuante de alb murdar pentru un look ce aduce o stare de spirit de expresivitate romantica, asa ca intra in tendinta de inspiratie marina cu contraste albe ce dau o atingere sportiva pentru incaltamintea sezonului.  Stilul New nautical din colectia ECCO a sezonului primavara/vara 2016 se caracterizeaza prin fuzionarea elementelor sport cu culorile rosu, alb si albastru si combinarea mocasinilor cu tricourile marinaresti.