Colectia ECCO Dress Comfort, realizata cu tehnologia de injectie directa, este creata special pentru a fi purtata pe tot parcursul anului si cu orice ocazie, astfel incat tu sa arati minunat si sa te simti si mai minunat, de dimineata pana seara!

Cu balerinii ECCO Touch 15 in picioare, poti sa-ti iei adio de la dilemele vestimentare cu care vine de obicei primavara. Sunt destul de eleganti pentru a se incadra perfect in dress code-ul de birou, dar ii poti pastra in picioare si cand iesi de la munca si pleci in oras sa te intalnesti cu prietenii. In plus, sunt usori si flexibili, atat de confortabili incat iti vei dori sa ii porti peste tot!

Noua-colectie-de-balerini-si-sandale-ECCO-Dress-Comfort_2

Sandalele ECCO Touch 25 S sunt pe cat de usor de purtat, pe atat de usor de asortat. Incalta-le si te vei simti relaxata intreaga zi, intrucat aceste sandale moderne sunt confectionate din piele naturala, brantul amortizeaza si asigura confort, iar talpa usoara si flexibila asigura stabilitate la fiecare pas.

Detaliile metalice contrasteaza placut cu nuanta delicata de roz trandafiriu, iar designul feminin se potriveste cu orice fel de vestimentatie, de la fuste si rochii, la pantaloni lungi sau scurti. ECCO 25 S vor deveni sandalele tale preferate pentru city break-uri relaxante, plimbari lungi pe plaja sau orice iesire in oras intr-o zi insorita.

Noua-colectie-de-balerini-si-sandale-ECCO-Dress-Comfort_3

Nu vei gasi incaltaminte mai potrivita pentru vara aceasta decat sandalele ECCO Touch 45 WS! Sunt elegante si moderne, usoare si flexibile, iar platforma super confortabila alungeste piciorul, creand o silueta feminina potrivita atat pentru tinutele de birou, cat si pentru cele de petrecere. Varianta moderna a sandalelor-platforma, ECCO TOUCH 45 WS arata perfect in combinatie cu rochii de vara vaporoase sau cu pantaloni scurti, clasici.

Descopera cele mai chic sandale ale sezonului in noua colectie ECCO Dress Comfort!