Tocurile înalte, dar comode sunt visul oricărei fashioniste! Iar inovaţia tocului comod şi stilul definesc noua colecţie ECCO SHAPE.

Marca daneză pentru încălţăminte şi articole din piele oferă niveluri ridicate de calitate a pielii şi excelenţă anatomică a tocului în noua lor colecţie ECCO SHAPE pentru toamnă/iarnă 2017. Tocul anatomic şi talpa revoluţionară direct injectată au fost special concepute pentru a coborî poziţia călcâiului în pantof, ceea ce înseamnă că femeile se pot baza pe o colecţie elegantă, care oferă un confort maxim pe parcursul întregii zile.

Exudând calitatea, noua colecţie se bazează pe principiile de design danez care reunesc piele de clasă superioară şi o tehnologie inovatoare. Următoarea iteraţie a colecţiei iconice şi avansate din punct de vedere tehnologic, colecţia  ECCO SHAPE cuprinde tonuri frumoase de pământ şi texturi care vor forma în acest sezon o bază de lux a oricărei garderobe feminine.

Noua colecţie ECCO SHAPE se găseşte deja în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.