17A fi un GENTLEMAN inseamna sa te imbraci intotdeauna cu stil, dar cum sa faci acest lucru poate fi un adevarat puzzle. Ne dati voie sa va sugeram sa va uitati la cum sunteti incaltat si sa ne spuneti daca va considerati un gentleman al zilelor noastre?
g1Prima regula a unui gentleman este aceea ca a te imbraca cu stil este mult mai mult decat sa te asiguri ca piesele vestimentare alese se potrivesc. A doua regula a gentlemenului modern este aceea ca tinuta clasica trebuie regandita si adaugata o atingere contemporana, personala.

Pantofii ECCO JARED se incadreaza perfect in preferintele noului gentleman. Sunt moderni, comozi si confectionati din piele netedă de calitate, cu o talpa in tendinte contemporane care asigura look-ul barbatului modern.

Captuseala din piele ce absoarbe umezeala si pastreaza piciorele uscate va asigura gentlemenul contemporan ca poate continua sa deschida usile doamnelor si domnisoarelor, in timp ce talpa flexibila il va ajuta sa danseze toata noaptea impreuna cu His Lady.

In zilele noastre, a fi un adevarat gentlaman inseamna in primul rand a avea incredere in sine. Iar a avea incredere in sine si a sta drept in fata tuturor inseamna a te simti confortabil. Si cine spune ca a fi confortabil inseamna sa sacrifici stilul clasic?

Increderea in tine inseamna totul, inclusiv a arata mai bine!

Colectia de incaltaminte pentru barbati ECCO JARED este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro